Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακή BMW σειράς 7 το Σεπτέμβριο

Ελλάδα 2:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακή BMW σειράς 7 το Σεπτέμβριο

ΝΕΑ

Επετειακή BMW σειράς 7 το Σεπτέμβριο

ΝΕΑ

Όπως η σειρά 5 αλλά και η σειρά 3 έλαβαν επετειακές εκδόσεις τα τελευταία χρόνια, ο μεγάλος μπαμπάς η σειρά 7 αποκτά επίσης μια. Η BMW ανάβει το 40ο κερί στην τούρτα γενεθλίων της ναυαρχίδας με ένα μοντέλο περιορισμένης έκδοσης και με μακρύ μεταξόνιο, με ή χωρίς xDrive, καθώς και με τους 6κύλινδρους,, 8κύλινδρους και 12κυλίνδρους κινητήρες. Εναλλακτικά, το αυτοκίνητο μπορεί επίσης να υιοθετήσει μια plug-in υβριδική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Θα κατασκευαστούν μόλις 200 αυτοκίνητα στο εργοστάσιο του Ντινγκόλφινγκ  στη Γερμανία, εκεί μάλιστα όπου η σειρά 7 φτιάχνεται από το 1977. Οι πελάτες μπορούν να πάρουν το fullsize premium sedan με ένα φανταχτερό μεταλλικό χρώμα Frozen Silver με μεταξωτή γυαλάδα ή με μεταλλική απόχρωση Petrol Mica. Και τα δύο αυτά στοιχεία προέρχονται από τον κατάλογο BMW Individual και συνδυάζονται με το M Aerodynamics Package καθώς και με το περίβλημα Shadow Line, προκειμένου να κάνουν τα αυτοκίνητα να ξεχωρίζουν. Συνοψίζοντας τις αλλαγές στο εξωτερικό, οι ζάντες αλουμινίου προέρχονται από το BMW Individual και είναι 20 ιντσών με σχέδιο V-spoke, ενώ υπάρχει και μια αποκλειστική ταμπέλα που κοσμεί τις κολόνες Β καθώς και τους μαρσπιέ στις πόρτες.

BMW-7-series-edition-40-jahre-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Εντός, η 7 Series Edition 40 Jahre παίρνει περισσότερα ατομικά καλούδια της BMW, συμπεριλαμβανομένης μιας μαλακής δερμάτινης ταπετσαρίας που μπορεί να έχει απόχρωση σε Smoke White / Cohiba είτε σε Smoke White / Black. Ανεξάρτητα από την επιλογή, η ειδική έκδοση έρχεται με ένα headstart Alcantara Smoke White, ένα ζευγάρι Smoke White μαξιλάρια άνεσης, αλλά και διάφορα άλλα στοιχεία που επισυνάπτουν ότι αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη 7άρα.

Οι αγοραστές μπορούν να προσαρμόσουν περαιτέρω την σειρά επετείου 7, καθώς η BMW θα πουλήσει αυτά τα αυτοκίνητα με όλες τις προαιρετικές δυνατότητες που είναι διαθέσιμες για το κανονικό μοντέλο. Αυτά περιλαμβάνουν πανοραμική γυάλινη οροφή, σύστημα ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων και Executive Lounge Rear Seats and Console, για να αναφέρουμε μερικά μόνο…

BMW-7-series-edition-40-jahre-inter-tsiro-640

Advertisement

Η BMW δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές, αλλά λέει ότι θα έχει την επετειακή σειρά 7 40 Jahre στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, πριν από την έναρξη των πωλήσεων τον Οκτώβριο.