Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επεκτείνονται οι αρμοδιότητες των αρχηγείων της Hyundai-KIA

Ελλάδα 14:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επεκτείνονται οι αρμοδιότητες των αρχηγείων της Hyundai-KIA

ΝΕΑ

Επεκτείνονται οι αρμοδιότητες των αρχηγείων της Hyundai-KIA

ΝΕΑ

Η Hyundai–KIA θα δώσει περισσότερες αρμοδιότητες στις έδρες της σε Ευρώπη και τη Β.Αμερική προκειμένου να υπάρχει άμεση επαφή με τις τοπικές αγορές και να είναι δυνατή η ταχύτερη λήψη αποφάσεων.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από τον Ιούλιο και εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας αναδιοργάνωσης με στόχο την ενίσχυση της επιρροής των δύο εταιριών του κορεάτικου ομίλου. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα κάθε έδρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για κάθε επιχειρηματική απόφαση και κίνηση στην περιοχή της, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμούς παραγωγής, των πωλήσεων, της προώθησης και της υποστήριξης του δικτύου.

Αντίστοιχη τακτική έχουν εφαρμόσει και άλλες ασιατικές εταιρίες όπως η Toyota και η Honda ενώ το ίδιο έχει κάνει στην Ασία και ο όμιλος VW.

Οι αρμοδιότητες του υφιστάμενου ευρωπαϊκού αρχηγείου Hyundai Motor Europe θα επεκταθούν πέρα από το κομμάτι των πωλήσεων καθώς θα αναλάβει και την διοίκηση του εργοστασίου στην Τσεχία και την Τουρκία. Αντίστοιχα το τμήμα Β. Αμερικής θα αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο των εδρών σε Καναδά και Μεξικό.

Advertisement
Advertisement

Ο Choi Dong-woo, που μέχρι σήμερα ήταν επικεφαλής Ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων στη Σεούλ, θα αναλάβει τη διεύθυνση των αναδιοργανωμένων εδρών και θα προαχθεί σε αντιπρόεδρο του ομίλου. Την διεύθυνση της Ευρωπαϊκής έδρας θα αναλάβει ο Park Yong-kew ενώ αυτή της Β.Αμερικής ο Rhim Byung-kwon.

Hyundai-Kia_Motors_Development_Center_Europe4567654harpi640