Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακή βελτίωση για την BMW Σειρά 5 Touring

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακή βελτίωση για την BMW Σειρά 5 Touring

ΝΕΑ

Εντυπωσιακή βελτίωση για την BMW Σειρά 5 Touring

ΝΕΑ

Ένα νέο “κοστούμι” για τις Touring εκδόσεις της  Σειράς 5 της γερμανικής εταιρίας παρουσίασε ο γνωστός οίκος βελτιώσεων Hamann κάνοντας ένα “απλό” στέισον να μοιάζει με το όνειρο του ευκατάστατου οικογενειάρχη. Το εντυπωσιακό κιτ που δεν σταματά στο αισθητικό κομμάτι, περιλαμβάνει χαμηλωμένες αναρτήσεις, νέο τελικό για την εξάτμιση με επίσης νέες απολήξεις και τεράστιες ζάντες διαμέτρου 21 ιντσών που γεμίζουν χορταστικά τους θόλους.

Advertisement
Advertisement

Το αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνει νέο σπόιλερ για τον εμπρός προφυλακτήρα, αλλά και για τον πίσω, σπόιλερ οροφής, νέες εισαγωγές αέρα μπροστά, νέες ποδιές αλλά και δύο αεροτομές στο πίσω μέρος. Μικρές αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό με την τοποθέτηση μαύρων πεντάλ και foot rest από αλουμίνιο, νέα πατάκια.

Στον εξοπλισμό άνεσης έχουν προστεθεί σχεδόν όλα τα καλούδια από τα έξτρα της BMW: Το θερμαινόμενο τιμόνι, το surround sound σύστημα ήχου της Harman Kardon, το Head up Display και το Apple CarPlay είναι μόνο μερικά από αυτά.

Advertisement
Advertisement

Η τιμή της 5άρας Touring βελτιωμένης από τον Hamann ανέρχεται στα 104.900 ευρώ στην Γερμανία και είναι φυσικά σημαντικά υψηλότερη από το στάνταρ μοντέλο των Γερμανών. Το “περί ορέξεως ουδείς λόγος”, νομίζουμε ότι ταιριάζει ιδανικά στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού και οι οικογενειάρχες έχουν και ψυχή και πάθος!

bmw-hamann-5-series-tuning-640-3

bmw-hamann-5-series-tuning-640-2