Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακές παρουσίες από την ABT στο Essen Motor Show

Ελλάδα 18:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακές παρουσίες από την ABT στο Essen Motor Show

ΝΕΑ

Εντυπωσιακές παρουσίες από την ABT στο Essen Motor Show

ΝΕΑ

Την φημισμένη έκθεση βελτιώσεων στο Essen επέλεξε η ABT Sportsline για να παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα αναβαθμισμένα μοντέλα της υψηλών επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Μεταξύ άλλων ο βελτιωτικός οίκος παρουσιάζει τις προτάσεις του για τα ήδη εντυπωσιακά σε δυνατότητες Audi RS3 και SQ7 καθώς και για το νέο Golf R.

Για το Audi RS3 η ABT έχει εξελίξει ένα πακέτο που εκτοξεύει την ισχύ στους 500 ίππους και το οποίο εκτός από την βελτίωση του κινητήρα περιλαμβάνει αναβάθμιση της ανάρτησης με νέα αμορτισέρ, ελατήρια και αντιστρεπτικές καθώς και ακόμα πιο ισχυρά φρένα. Τα παραπάνω βελτιώνουν τις επιδόσεις και τα δυναμικά χαρακτηριστικά ενώ δεν λείπουν και τα στοιχεία που στοχεύουν να ενισχύσουν τον παράγοντα του εντυπωσιασμού. Έτσι το ABT RS3 διαθέτει νέα εξάτμιση με ακόμα πιο έντονο ήχο καθώς και αρκετά αεροδυναμικά βοηθήματα. Το κόστος του συνολικού πακέτου φθάνει τα 16.900 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

abt-essen-portfolio-2011217harpi530

Για το Audi SQ7 η ABT σε συνεργασία με την Vossen έχει δημιουργήσει μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής μόλις 10 αντιτύπων. Το ABT Vossen SQ7 ‘1 of 10’ ¨όπως ονομάζεται έχει 520 ίππους και περισσότερα από 100 kg ροπής ενώ διαθέτει ένα custom made αισθητικό πακέτο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αεροδυναμικά βοθήματα, επεκτάσεις θόλων, πολλές εσωτερικές και εξωτερικές λεπτομέρειες από ανθρακονήματα καθώς και ζάντες 22 ιντσών. Το κόστος του αυτοκινήτου στη Γερμανία ξεκινά από τα 147.800 ευρώ.

abt-essen-portfolio-2011217harpi640

Advertisement

Τέλος για το Golf R η ABT παρουσιάζει ένα βελτιωτικό πακέτο που φθάνει την απόδοση στους 400 ίππους και συμπληρώνεται από μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση που μειώνει το ύψος κατά 40 και 45 χιλιοστά εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

abt-essen-portfolio-20112171harpi640

Advertisement

Στο πλαίσιο της έκθεση η ABT παρουσίασε και την εφαρμογή ABT Power Monitor από την οποία ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί από το smartphone του τις παραμέτρους λειτουργίας του αυτοκινήτου.

abt-essen-portfolio-20112172harpi640