Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακό κιτ για GT86 και BRZ

Ελλάδα 16:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντυπωσιακό κιτ για GT86 και BRZ

ΝΕΑ

Εντυπωσιακό κιτ για GT86 και BRZ

ΝΕΑ

Έχει έρθει η ώρα να πω “γεια” στο Pandem Ver3.5 Racing Canard Kit, το οποίο κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του – αυτό το πακέτο θα μετατρέψει το όχημά σας σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, τουλάχιστον όσο αφορά την αεροδυναμική. Είπαμε όχημα; Πρέπει να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, καθώς το πακέτο προορίζεται για τα Toyota και Subaru.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ως εκ τούτου, οι ιδιοκτήτες των Subaru BRZ, Toyota GT86 και Scion FR-S μπορούν τώρα να εξοπλίσουν τα αυτοκίνητά τους με τόσα προηγμένα αεροδυναμικά καλούδια. Ο ειδικός του tuning έδωσε μια ολοκληρωμένη γκαλερί εικόνων για τα αεροδυναμικά στοιχεία, με μία από τις εικόνες να έχει ιδιαίτερη σημασία – μιλάμε για εκείνη που παρουσιάζει τα aero bits, με αυτά να αποτελούν τη νέα και πιο εντυπωσιακή προσθήκη.

Φυσικά, οι πρόσθετες λεπτομέρειες σε αυτές τις εικόνες, όπως το πακέτο τροχών και ελαστικών ή το κιβώτιο ταχυτήτων, βοηθούν επίσης στην αναβάθμιση της μετατροπής, η οποία επιφέρει κυριολεκτικά θαύματα στο δρόμο. Δεν είναι θέμα στιλ μόνο αλλά και πόσο σωστά διαχειρίζεται τον αέρα στις μεγάλες ταχύτητες.

Advertisement
Advertisement

Pandem-subaru-brz-racing-canard-kit-tsiro-640

Ακόμη και αν το αυτοκίνητό σας δεν είναι έτοιμο να δεχτεί επιπλέον ισχύ από την εργοστασιακή, ένα τέτοιο κιτ όμως του παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Μεταξύ μας, μπορεί να φαίνεται γελοίο όταν πρόκειται για μόλις 200 ίππους, οπότε καταλαβαίνετε ότι οι διαχειρίσιμες τιμές είναι πολύ μεγαλύτερες. Ως εκ τούτου, ίσως θελήσετε να εξετάσετε ένα από αυτά τα κιτ που συνοδεύονται φυσικά από υπερσυμπιεστή, ειδικά όταν σκέφτεστε να προσδώσετε στο…  Toyobaru σας εικόνα αεροπλάνου…