Ένα Toyota FJ40…σαν καινούργιο | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Ένα Toyota FJ40…σαν καινούργιο

Μετά από μια πλήρη ανακατασκευή σε όλα του τα μέρη, το συγκεκριμένο Toyota FJ40 είναι και πάλι έτοιμο για κάθε off road διαδρομή.

Η εταιρεία FJ με έδρα το Μαϊάμι εξειδικεύεται στην ανακατασκευές των ομώνυμων off road μοντέλων της Toyota και όπως μπορείτε να δείτε, το τελευταίο της δημιούργημα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Το συγκεκριμένο FJ40 είναι μοντέλο του 1972… αλλά σε κατάσταση βιτρίνας. Η ανακατασκευή έγινε σε όλα τα μέρη του αμαξώματος-ακόμη και στο πλαίσιο- και χρησιμοποιήθηκαν γνήσια ανταλλακτικά.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εταιρείας επέλεξαν να προσθέσουν μερικές σύγχρονες ευκολίες: κλιματισμό, θερμαινόμενα σπορ καθίσματα & αδιάβροχο ηχοσύστημα. Επίσης, έχει τοποθετηθεί ανάρτηση Old Man Emu και έχουν αναβαθμιστεί τα φρένα. Στον κινητήρα δεν έχουν γίνει αλλαγές και έτσι κάτω από το καπό βρίσκουμε και πάλι το γνωστό 3λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά μοτέρ με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο (ο συγκεκριμένος πετρελαιοκινητήρας αποδίδει 135 ίππους). Τέλος να σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμένες ανακατασκευές έχουν αρκετά υψηλό κόστος το οποίο ξεκινά από τα 55.000 ευρω.

Log In or Create an account