Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Toyota Camry από τουβλάκια Lego

Ελλάδα 10:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Toyota Camry από τουβλάκια Lego

ΝΕΑ

Ένα Toyota Camry από τουβλάκια Lego

ΝΕΑ

Περισσότερα από 500.000 τουβλάκια Lego χρειάστηκαν για να φτιαχτεί ένα αντίγραφο του Toyota Camry σε φυσικό μέγεθος.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η δημιουργία θα παρουσιαστεί στη Μελβούρνη και είναι έργο του Ryan ‘The Brickman’ McMaught, ενός από τους 14 πιστοποιημένους από τη Lego επαγγελματίες σε κατασκευές με τα διάσημα τουβλάκια.

toyota-camry-lego-life-size-replica-6876543harpi530

Το Lego Camry χρειάστηκε περισσότερες από 900 ώρες και 8 εβδομάδες για να συναρμολογηθεί. Το βάρος τους φθάνει περίπου τους 2 τόνους, γεγονός που σημαίνει πως είναι σχεδόν 400 κιλά πιο βαρύ από το κανονικό αυτοκίνητο. Το Lego Camry έχει αρκετά ενδιαφέροντα gadget όπως για παράδειγμα λειτουργικά φώτα, φλάς και φώτα φρένων.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο θα φιλοξενηθεί στο Museum Plaza στη Μελβούρνη, στο πλαίσιο της έκθεσης Brickman Awesome, από τις 21 Μαρτίου έως τις 29 Απριλίου.
Το Camry δεν είναι πάντως το πρώτο αυτοκίνητο που φτιάχτηκε από τουβλάκια Lego. Η Δανέζικη εταιρία έχει φτιάξει ήδη μια Mustang και μια McLaren 720S, ενώ με τουβλάκια από την σειρά Technic έχει φτιάξει μια Porsche 911 GT3 RS και μια Bugatti Chirion.

toyota-camry-lego-life-size-replica-6876543harpi640