Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Skoda Karoq από χαρτόνι

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Skoda Karoq από χαρτόνι

ΝΕΑ

Ένα Skoda Karoq από χαρτόνι

ΝΕΑ

Η Skoda το ονομάζει Kid Karoq και πρόκειται για ένα πιστό σε διαστάσεις αντίγραφο του μεσαίου SUV από χαρτόνι για το οποίο χρειάστηκαν 600 ώρες δουλειάς.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Η κατασκευή έγινε στην Αγγλία στο σχεδιαστικό στούντιο Lazerian και χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά χαρτόνι. Όμως οι δημιουργοί του Kid Karoq φρόντισαν να το εφοδιάσουν και με αρκετά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν την σύγχρονη εποχή αλλά και αναδεικνύουν τον παιχνιδιάρικο, παιδικό χαρακτήρα του. Έτσι στον πίνακα οργάνων φιλοξενείται μια κονσόλα video game, στο ταμπλό ένα iPad ενώ το πακέτο συμπληρώνεται από ασύρματα ηχεία και από μια…ντισκομπάλα.

Cardboard_Karoq3_0036543546453harpi530

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο Karoq διαθέτει επίσης wifi και προτζέκτορα ενώ στον έξτρα…εξοπλισμό περιλαμβάνεται τσουλίθρα που οδηγεί σε πισίνα με 1.500 χρωματιστά μπαλάκια, όσα δηλαδή χωρά το πορτπαγκάζ του κανονικού Karoq.

Το Kid Karoq δημιουργήθηκε με την ευκαιρία έλευσης του μοντέλου στην αγορά της Αγγλίας και εμπνεύστηκε από έρευνα που έγινε σε παιδιά 6 έως 11 ετών τα οποία έγραψαν πως θα ήθελαν να κατασκευάσουν το δικό τους αυτοκίνητο από χαρτόνι.

Cardboard_Karoq3_0036543546453harpi640