Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα μοναδικό Subaru WRX STI

Ελλάδα 12:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα μοναδικό Subaru WRX STI

ΝΕΑ

Ένα μοναδικό Subaru WRX STI

ΝΕΑ

Η ιαπωνική εταιρεία βελτιώσεων Rowen «επιμελείται» το νέο Subaru WRX STI και μας παρουσιάζει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Στο πεδίο της εμφάνισης το χρώμα του WRX STI της Rowen παραπέμπει στα παλαιότερα Impreza των Ράλι, αλλά και στη συνέχεια με το νέο bodykit της ιαπωνικής φίρμας, το μοντέλο της Subaru θυμίζει έντονα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το πρώτο τμήμα του bodykit της εταιρείας είναι ο νέος εμπρόσθιος προφυλακτήρα, οποίος διαθέτει κάθετα LED φώτα στο κέντρο του, στρογγυλεμένους προβολείς ομίχλης, αλλά και χαμηλά τοποθετημένο σπόιλερ.

Advertisement
Advertisement

Στο πλάι του Subaru WRX STI ξεχωρίζουν επιπλέον τα νέα σπόιλερ, ενώ πίσω η Rowen τοποθετεί μια carbon προσθήκε κάτω από την μεγάλη αεροτομή, αλλάζοντας και εδώ τον προφυλακτήρα, με έναν νέο διαχύτη με διπλές απολήξεις εξάτμισης στις άκρες του. Επιπλέον, η Rowen τοποθετήσει ένα εντελώς νέο σύστημα εξάτμισης τιτανίου, με 4 ξεχωριστά «καζανάκια» και στρογγυλές απολήξεις με μπλε χρωματισμό. Η εξάτμιση αυτή αυξάνει ελαφρώς την απόδοση του 2λιτρου boxer μοτέρ.