Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Land Rover Defender σε χιονισμένη πλαγιά (video)

Ελλάδα 2:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Land Rover Defender σε χιονισμένη πλαγιά (video)

ΝΕΑ

Ένα Land Rover Defender σε χιονισμένη πλαγιά (video)

ΝΕΑ

Το περίγραμμα ενός Land Rover Defender κοσμεί τις γαλλικές Άλπεις, σε ένα εντυπωσιακό δημιούργημα που ήρθε για να μας προϊδεάσει για τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ήταν στις 30 Απριλίου του 1948 όταν στην Έκθεση του Άμστερνταμ παρουσιάστηκε το πρώτο Land Rover. Όσο για την ιστορία του, ίσως να γνωρίζετε πως το αρχικό σχέδιο της σιλουέτας του έγινε ένα χρόνο νωρίτερα στην… άμμο! Συγκεκριμένα στην παραλία του Red Wharf Bay στο Anglesey της Ουαλίας, όπου ο Maurice Wilks αποτύπωσε την ιδέα του.

Πριν τρία χρόνια η Land Rover απέδωσε φόρο τιμής σε εκείνη την ιστορική στιγμή, κάνοντας ένα αντίστοιχο σχέδιο στην ίδια παραλία, αν και σε γιγαντιαίο μέγεθος. Τώρα, έκανε κάτι αντίστοιχο στο χιόνι!

Advertisement
Advertisement

Επιστρατεύτηκε ο «καλλιτέχνης χιονιού» -με ότι κι αν σημαίνει αυτό- Simon Beck, που βρέθηκε σε υψόμετρο τριών χιλιάδων μέτρων και άρχισε να ξεδιπλώνει την τέχνη του. Έκανε 20.894 βήματα στο λευκό πέπλο, καλύπτοντας έτσι περισσότερα από δέκα μίλια. Και με κάθε ένα από αυτά, ουσιαστικά έκανε το περίγραμμα του Defender!

«Η τέχνη μου πάνω στο χιόνι απαιτεί αντοχή, ακρίβεια και δύναμη – αρετές οι οποίες διακρίνουν και το Defender. Το εμβληματικό σχήμα του είναι απλό και αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο. Ίσως να είναι το πιο αναγνωρίσιμο έργο τέχνης που έχω κάνει», αναφέρει ο Beck, παλαιότερα εγχειρήματα του οποίου μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Με αυτό το εντυπωσιακό εγχείρημα, η Land Rover προαναγγέλλει τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 70 ετών περιπέτειας. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, στις 30 του μήνα θα έχουμε περισσότερα να σας δείξουμε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Land Rover.

Advertisement

Μέχρι τότε, πατήστε play στο video που ακολουθεί…

Advertisement