Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα «άτυχο» καινούργιο Honda Civic Type R

Ελλάδα 2:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα «άτυχο» καινούργιο Honda Civic Type R

ΝΕΑ

Ένα «άτυχο» καινούργιο Honda Civic Type R

ΝΕΑ

O Greg Ellingson, κάτοικος Αμερικής, είχε μια μεγάλη ατυχία μετά την παραλαβή του καινούργιου του οχήματος. Όπως θα δείτε και παρακάτω…δεν πρόλαβε να κάνει πολλά χιλιόμετρα με το νέο Honda Civic Type R.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Ο αμερικανός Greg Ellingson ταξίδεψε από τη Φιλαδέλφεια στη Βοστώνη για να παραλάβει το ολοκαίνουργιο Honda Civic Type R του και να το φέρει στο σπίτι του, όμως δυστυχώς το πολύτιμο απόκτημά του δεν πρόλαβε να το χαρεί…

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο κ. Ellingson, το συμβάν έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο και κατά τη διάρκεια της επιστροφής του με το ολοκαίνουργιο Type R από τη Βοστώνη στη Φιλαδέλφεια, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο έχασε τα φρένα και έπεσε πάνω του χτυπώντας τον και στέλνοντάς τον στη συνέχεια πάνω στο μπροστινό του αυτοκίνητο!

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το πίσω μέρος του Honda Civic Type R έχει πάθει πολύ σοβαρές ζημιές, ενώ και στο εμπρόσθιο μέρος, η μάσκα, το δεξί φως και το καπό έχουν και αυτά καταστραφεί.

Ευτυχώς, ο κ. Ellingson αναφέρει ότι κατά την αγορά του Honda Civic Type R πλήρωσε το υψηλότερο ποσόν των 2.200 δολαρίων για την ασφάλεια, που σημαίνει ότι εάν θεωρηθεί τελικά ολική καταστροφή από την ασφαλιστική, θα πάρει όλα τα χρήματά του πίσω με βάση το τι ισχύει στις Η.Π.Α.

Advertisement