Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ασταμάτητο Land Rover Defender

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ασταμάτητο Land Rover Defender

ΝΕΑ

Ένα ασταμάτητο Land Rover Defender

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία βγαίνει τις επόμενες ημέρες το εικονιζόμενο Land Rover Defender που κινείται με ερπύστριες και μπορεί να περάσει κάθε δυσκολία.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Πρόκειται για ένα από τα 20 συνολικά Land Rover Series 2 του 1959, που μετέτρεψε κατ’ αυτόν τον τρόπο η εταιρεία Cuthbertson με έδρα την Σκωτία. Αυτή τη στιγμή πωλείται στην Αγγλία και η εμπορία αυτοκινήτων που το διαθέτει υποστηρίζει ότι είναι πλήρως λειτουργικό και σε άψογη κατάσταση, μετά από ανακατασκευή που έγινε.

Σύμφωνα με των πωλητή του αυτοκινήτου, οι συμβατικοί τροχοί έχουν αντικατασταθεί από σύστημα ερπυστριών, ωστόσο όταν κινείται με επιλεγμένη την κίνηση στους εμπρός τροχούς, στρίβουν μόνο οι εμπρός ερπύστριες.

Advertisement
Advertisement

Αν ο οδηγός επιλέξει την τετρακίνηση για να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης, τότε δύναμη στέλνεται και στις τέσσερις ερπύστριες, οι οποίες φροντίζουν για να κινήσουν το μοναδικό αυτό Land Rover. Η τελική ταχύτητα του μοντέλου δεν ξεπερνά τα 35 km/h και είναι πλήρως λειτουργικό.

Το βρετανικό light ερπυστριοφόρο όχημα βγαίνει σε δημοπρασία τις επόμενες ημέρες και η τιμή αναμένεται να ξεπεράσει τις 100.000 λίρες. Σημειώστε πως αντίστοιχα οχήματα διέθετε στο παρελθόν και ο στρατός της Αγγλίας.

Advertisement

Advertisement