Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

‘Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Brabus

Ελλάδα 19:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

‘Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Brabus

ΝΕΑ

‘Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Brabus

ΝΕΑ

‘Ενας από τους πιο εμβληματικούς επιχειρηματίες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, ο Bodo Buschmann «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, μετά από σύντομη ασθένεια. Ίσως το όνομά του να σας φαίνεται άγνωστο, όχι όμως η εταιρεία Brabus, της οποίας αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Δ.Σ.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Ο Buschmann ίδρυσε την γερμανική εταιρεία βελτιώσεων το 1977, σε ηλικία 22 ετών, ενώ παράλληλα σπούδαζε Νομική και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η Brabus, έχοντας ως βασικό της πελάτη την Mercedes-Benz, άρχισε να εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και από ένα μικρό εργαστήριο πίσω από την οικογενειακή αντιπροσωπεία μετακόμισε στο πρώτο ιδιόκτητο κτίριο, που πλέον είναι γνωστό ως «Plant 1». Ο Γερμανός ήταν παθιασμένος με την εργασία του, χρησιμοποιώντας καθημερινά το σλόγκαν: «Ποτέ μην δουλεύεις για τα χρήματα, αλλά μόνο για το πάθος».

Brabus-G900-gear-patrol-1-v2-1940x1300-chariatis-530

H φίρμα ήδη εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Άπαντες στην Brabus, υπάλληλοι, πελάτες και φίλοι θρηνούν την απώλεια ενός ανθρώπου οραματιστή, αλλά κυρίως την απώλεια ενός άνδρα, συναδέλφου και φίλου όπως ο Bodo Buschmann. Η Brabus έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι τα μέλη της οικογένειας Buschmann θα αναπληρώσουν τους ρόλους που είχε αναλάβει ο αποθανών, αρχής γενομένης από τον υιό Constantin Buschmann, ο οποίος διετέλεσε  υπεύθυνος για το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις που αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος  Συμβούλου, με άμεση ισχύ.

Advertisement