Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές για το ηλεκτρικό Hyundai Kona

Ελλάδα 6:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές για το ηλεκτρικό Hyundai Kona

ΝΕΑ

Δοκιμές για το ηλεκτρικό Hyundai Kona

ΝΕΑ

Μπορεί να μη προλάβαμε καλά-καλά να συνηθίσουμε την εικόνα του νέου Hyundai Kona και οι Κορεάτες έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν δοκιμές με την ηλεκτρική εκδοχή του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Κομμάτι της προσπάθειας της μάρκας να μειώσει σημαντικά τον μέσο όρο των εκπομπών ρύπων της γκάμας της, το Kona EV αναμένεται να λανσαριστεί σε έκδοση παραγωγής μέσα στο 2018! Και μέχρι το 2022 αναμένεται να δούμε άλλα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα από τη Hyundai!

Στις φωτογραφίες του AutoExpress το Kona EV απαθανατίστηκε να κάνει δοκιμές, βέβαια η ύπαρξή του δεν αποτελούσε μυστικό. Όμως κάτι… μυστικό κρύβεται κάτω από το καμουφλάζ καθώς δεν συνηθίζεται να βλέπουμε τέτοια μυστικότητα σε μοντέλα που έχουν ήδη παρουσιαστεί.

Advertisement
Advertisement

Άρα το Kona EV αναμένεται να έχει ξεχωριστές σχεδιαστικές πινελιές που θα μαρτυρούν τον ηλεκτρικό χαρακτήρα του. Το είδαμε άλλωστε και με το Ioniq που στην ηλεκτρική εκδοχή του είχε αισθητές διαφοροποιήσεις.

Όσο για τεχνικά στοιχεία του εν λόγω μοντέλου, ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί πολλές λεπτομέρειες – μόνο πως η Hyundai στοχεύει σε αυτονομία της τάξης των 390 χιλιομέτρων. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το Ionik δεν ξεπερνά τα 280 με μία φόρτιση.

Περισσότερα, όσο θα πλησιάζουν τα επίσημα αποκαλυπτήριά του…

Advertisement

Kona-EV-b640tall