Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε σε δράση το Jeep Renegade Tough Mudder

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε σε δράση το Jeep Renegade Tough Mudder

ΝΕΑ

Δείτε σε δράση το Jeep Renegade Tough Mudder

ΝΕΑ

H Jeep παρουσιάζει μια πολύ περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Renegade, που δημιουργήθηκε λόγω της συνεργασίας της εταιρείας με τον πλέον απαιτητικό αγώνα δρόμου Tough Mudder που διεξάγεται στη Μεγάλη Βρετανία.

Advertisement
Advertisement

Kώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Για 4η συνεχή χρονιά η Jeep θα είναι χορηγός του φετινού αγώνα Tough Mudder και το ομώνυμο νέο Renegade θα προσφερθεί στη Μεγάλη Βρετανία σε 100 μόνο μονάδες. Τι είναι όμως αυτό που ξεχωρίζει τη νέα έκδοση; Αρχικά, ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας που προέρχεται από το κορυφαίο Renegade Trailhawk και χαρίζει ένα πιο off road look.

Έπειτα, τα ειδικά μαύρα αυτοκόλλητα που συνδυάζονται αποκλειστικά με πορτοκαλί ή επίσης μαύρο αμάξωμα, καθώς και τα λογότυπα «Tough Mudder» σε διάφορα σημεία του αμαξώματος. Νέοι είναι και οι τροχοί με μαύρες ζάντες 17 ιντσών και M+S ελαστικά. Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η Jeep έχει τοποθετήσει ειδικά αδιάβροχα πατάκια, επενδύσεις σε πορτοκαλί και μαύρο, θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα και πολλά έξτρα εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, κάθε ένα Renegade Tough Mudder συνοδεύεται και από ένα κιτ με το λογότυπο του απαιτητικού αγώνα που περιλαμβάνει παγούρι, καπέλο, πετσέτα, κορδόνι λαιμού και περικάρπιο. Στο πεδίο του κινητήρα τέλος, όλα τα special νέα Renegade θα συνδυαστούν αποκλειστικά με τον 2λιτρο MultiJet II πετρελαιοκινητήρα των 140 ίππων, που συνεργάζεται με 9τάχυτο κιβώτιο και τετρακίνηση με «κοντά».