Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δύο γιαγιάδες και μία Lambo! (vid)

Ελλάδα 8:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο γιαγιάδες και μία Lambo! (vid)

ΝΕΑ

Δύο γιαγιάδες και μία Lambo! (vid)

ΝΕΑ

Πώς θα σου φαινόταν αν η γιαγιά σου οδηγούσε μία Lamborghini 650 ίππων για μία μέρα; Μάλλον θα ζήλευες… Η οδήγηση δεν έχει ηλικία και έτσι δύο γιαγιάδες πήραν μία Lamborghini Murcielago και βγήκαν στο δρόμο. Βέβαια, όλα έγιναν για χάρη της δημιουργίας ενός viral βίντεο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Μια ωραία ηλιόλουστη μέρα τι καλύτερο από το να έχεις ένα supercar και να πας βόλτα κάνοντας τα ψώνια σου. Με την κυρία Audrey πίσω από το τιμόνι και την κυρία Peggy ως συνοδηγό, οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες μπαίνουν για πρώτη φορά σε τέτοιο εξοτικό αυτοκίνητο και γι΄ αυτό αντιμετωπίζουν κάποια προβληματάκια. Όπως για παράδειγμα ότι δεν ξέρουν πώς μπαίνει η όπισθεν (!).

Μόλις όμως ξεκινούν και βγαίνουν στο δρόμο κατεβάζουν τα παράθυρα και κάνουν εντύπωση! Τραβούν τα βλέμματα των περαστικών πάνω τους φωνάζοντας: «Είμαστε οι βασίλισσες της Lamborghini!»

Στην πορεία βέβαια οι δύο κυρίες αντιμετώπισαν άλλο ένα πρόβλημα, αφού δεν γνώριζαν πού βρίσκεται το πορτ-μπαγκάζ για να βάλουν μέσα τα ψώνια τους! Επίσης, ένας κύριος τις ρωτάει αν υπάρχει χώρος και για εκείνον και τους πιάνει κουβέντα. Το βίντεό τους έχει ήδη πάνω από 1,5 εκατομ. προβολές.

Advertisement
Advertisement

Απολαύστε τις δύο γιαγιάδες πατώντας play στο βίντεο που ακολουθεί…