Τι φέρνει το επόμενο Audi Q3; | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Τι φέρνει το επόμενο Audi Q3;

Η μάχη καλά κρατεί στην κατηγορία των premium μεσαίων crossover και αναμένεται να φουντώσει ακόμη περισσότερο τα επόμενα δυο χρόνια. Το 2018 θα έρθει με περγαμηνές και το νέο Audi Q3.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τι νέο όμως θα φέρει το νέο γερμανικό αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου που θέλει ξανά να στρογγυλοκαθίσει στη συγκεκριμένη κατηγορία; Έχουμε και λέμε λοιπόν, στη γκάμα του νέου Audi Q3 θα συναντήσουμε μία plug-in υβριδική έκδοση με τον κωδικό Audi Q3 e-tron, που θα παντρεύει τον βενζινοκινητήρα 1.4 TFSI μαζί με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Παράλληλα με αυτή, το παρών θα δώσει και μια εντελώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του νέου Audi Q3 με το σύστημα να είναι δανεισμένο αυτούσιο από το Volkswagen e-Golf.

Εκτός όμως από τις «καθαρές» εκδόσεις, η φίρμα δεν ξέχασε και τους μερακλήδες των επιδόσεων. Oh yes, στην κορυφή της πυραμίδας θα βασιλεύει το Audi RSQ3. Κάτω από το καπό του θα αναπνέει ο φροντισμένος 5κύλινδρος TFSI με ισχύ 400 ίππους, ο οποίος επιστρατεύει στο πλευρό του ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων παρακαλώ…

Log In or Create an account