Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι φέρνει το επόμενο Audi Q3;

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι φέρνει το επόμενο Audi Q3;

ΝΕΑ

Τι φέρνει το επόμενο Audi Q3;

ΝΕΑ

Η μάχη καλά κρατεί στην κατηγορία των premium μεσαίων crossover και αναμένεται να φουντώσει ακόμη περισσότερο τα επόμενα δυο χρόνια. Το 2018 θα έρθει με περγαμηνές και το νέο Audi Q3.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τι νέο όμως θα φέρει το νέο γερμανικό αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου που θέλει ξανά να στρογγυλοκαθίσει στη συγκεκριμένη κατηγορία; Έχουμε και λέμε λοιπόν, στη γκάμα του νέου Audi Q3 θα συναντήσουμε μία plug-in υβριδική έκδοση με τον κωδικό Audi Q3 e-tron, που θα παντρεύει τον βενζινοκινητήρα 1.4 TFSI μαζί με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Παράλληλα με αυτή, το παρών θα δώσει και μια εντελώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του νέου Audi Q3 με το σύστημα να είναι δανεισμένο αυτούσιο από το Volkswagen e-Golf.

Advertisement
Advertisement

Εκτός όμως από τις «καθαρές» εκδόσεις, η φίρμα δεν ξέχασε και τους μερακλήδες των επιδόσεων. Oh yes, στην κορυφή της πυραμίδας θα βασιλεύει το Audi RSQ3. Κάτω από το καπό του θα αναπνέει ο φροντισμένος 5κύλινδρος TFSI με ισχύ 400 ίππους, ο οποίος επιστρατεύει στο πλευρό του ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων παρακαλώ…