Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διέρρευσε η BMW M2 Competition των 410 ίππων

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διέρρευσε η BMW M2 Competition των 410 ίππων

ΝΕΑ

Διέρρευσε η BMW M2 Competition των 410 ίππων

ΝΕΑ

Εν όψει της επίσημης πρεμιέρας της στον Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου σε περίπου 2 εβδομάδες, διέρρευσαν από την BMW Αυστραλίας οι πρώτες εικόνες και τα στοιχεία της πιο σκληροπυρηνικής BMW M2. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW M2 Competition θα «φορά» τον ίδιο S55 3λιτρο TwinPower Turbo κινητήρα βενζίνης της «απλής» BMW M2, όμως εδώ η ισχύς έχει ανέβει στους 410 ίππους (+40 PS). Οι επιδόσεις είναι ακόμη πιο «καυτές», αφού το 0-100 km/h απαιτεί 4.2 sec (-0.1 sec), σε συνδυασμό και με το αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων.

Αισθητικά, με βάση τις φωτογραφίες που διέρρευσαν η M2 Competition δεν διαφέρει αισθητά σε σχέση με την BMW M2, εκτός από την επανασχεδιασμένη εμπρόσθια γρίλια με μαύρο περίγραμμα, τον ελαφρώς αλλαγμένο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τον νέο διαχύτη στο πίσω μέρος και τις νέες απολήξεις της εξάτμισης. Υπάρχουν επίσης νέες ζάντες και οι πλαϊνοί καθρέπτες της BMW M4.

Στην καμπίνα, οι εικόνες μας αποκαλύπτουν νέα, πιο σπορ καθίσματα που προέρχονται και πάλι από την M4, καθώς και μπουτόν για την εκκίνηση του κινητήρα σε κόκκινο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

M2 Comp 640b

Περισσότερα στοιχεία για τη νέα BMW M2 Competition θα γνωρίζουμε αργότερα μέσα στον μήνα. Όπως προείπαμε, η επίσημη πρώτη της αναμένεται να γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου στις 25 Απριλίου.

M2 Comp 640a