Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διάκριση της Τοyota στα Environmental Awards

Ελλάδα 0:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάκριση της Τοyota στα Environmental Awards

ΝΕΑ

Διάκριση της Τοyota στα Environmental Awards

ΝΕΑ

Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι Δημόσιων Φορέων παρακολούθησαν την απονομή βραβείων στις καλύτερες πρακτικές της χώρας για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η Τoyota Ελλάς στην συγκεκριμένη διοργάνωση έλαβε δύο σημαντικά βραβεία για τις πρωτοβουλίες της:

Βραβείο GOLD στην ενότητα Human Environment στην κατηγορία Sustainable Product or Service
Βραβείο BRONZE στη ενότητα Resourcse Sustainability Industry στην κατηγορία Sustainable Energy Intensive Industry

Advertisement
Advertisement

Η Κριτική Επιτροπή του Θεσμού ‘’Εnvironmental Awards 2016” αποτελείται από εμπειρογνώμονες του χώρου και στελέχη που διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώση, ενώ από την πλευρά της Toyota Ελλάς, ο κ.  Χρήστος Βόντας, Network Director και η κα Κλ. Χατζηγιάννη, Press Relations Manager,  είχαν τη χαρά να παραλάβουν τα βραβεία της εταιρείας.

Ο κ. Χρήστος Βόντας, Network Director κατά την τελετή βράβευσης τόνισε επίσης χαρακτηριστικά:  «Ευχαριστούμε πολύ την Κριτική Επιτροπή καθώς και την Boussias Communications για την διοργάνωση των Environmental Awards 2016, αφού μέσα απ’ αυτήν την διοργάνωση, αναδεικνύονται εταιρείες, που φροντίζουν για το υγιές περιβάλλον και συμβάλλουν στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Το ‘’επίτευγμα’’ Toyota Mirai, που αφορά σε ένα όχημα κυψελών υδρογόνου καυσίμου, αποτελεί μια ακόμα πρωτοποριακή τεχνολογία. Μέσα απ’ αυτήν την τεχνολογία, η Toyota, επιβεβαιώνει και πάλι, την μακροχρόνια αφοσίωσή της στην ασφαλή και πρακτική μετακίνηση, δημιουργώντας το απόλυτο οικολογικό αυτοκίνητο που δεν εκπέμπει τίποτε άλλο, παρά μόνο ένα ποτήρι καθαρού νερού.  Σήμερα, πάνω από 9 εκατομμύρια υβριδικά οχήματα Τoyota κυκλοφορούν στους δρόμους του πλανήτη, ενώ επεκτείνεται ακόμα περισσότερο την υβριδική γκάμα των μοντέλων μας με στόχο να φτάσουμε τις αθροιστικές πωλήσεις των 15 εκατομμυρίων μονάδων μέχρι το 2020».

Advertisement

 

 

Advertisement