Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν θα έχει SUV η AMG στο άμεσο μέλλον

Ελλάδα 11:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα έχει SUV η AMG στο άμεσο μέλλον

ΝΕΑ

Δεν θα έχει SUV η AMG στο άμεσο μέλλον

ΝΕΑ

Οι φροντίδες της AMG θα παραμείνουν ως έχουν μέχρι στιγμής, δηλαδή θα υπάρχουν εκδόσεις με το λογότυπο σε πολλά μοντέλα της Mercedes. Σε αντίθεση όμως με την παρουσίαση εξ ολοκλήρου εξελιγμένων μοντέλων από την AMG σε άλλες κατηγορίες, στα SUV κάτι τέτοιο δεν αναμένεται στο άμεσο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Η AMG έχει «μεγαλώσει» στους κόλπους της Mercedes και έχει γίνει ευρύτατα γνωστή για τις βελτιώσεις που προτείνει σε μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας. Σχετικά πρόσφατα, είδαμε και τα πρώτα μοντέλα που είναι εξ ολοκλήρου εξελιγμένα από την AMG και φέρουν το όνομά της ως πρώτο (AMG GT).

Mercedes-Benz-GLE_63_AMG-boi-530

Η εξελικτική πορεία σύμφωνα με όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, θα όριζε ως λογικό επόμενο βήμα αυτό της εξέλιξης ενός SUV μοντέλου μια και η κατηγορία αυτή έχει «πάρει φωτιά» τα τελευταία χρόνια. Δια στόματος Tobias Moers όμως, που είναι ο επικεφαλής του τμήματος Mercedes- AMG, αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε στο άμεσο μέλλον κάποιο SUV με αυτά τα χαρακτηριστικά. Η συνδρομή της AMG στις sport εκδόσεις των μοντέλων της Mercedes, θα συνεχίσει να είναι όπως και τώρα, για αρκετά χρόνια ακόμα, αφήνοντας έτσι τη σφραγίδα του δυναμικού τμήματος να είναι αποκλειστικό προνόμιο ορισμένων πραγματικά ιδιαίτερων μοντέλων.

Advertisement

Mercedes-Benz-G63_AMG-boi-640

 

Advertisement