Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Dacia Sandero RS: Εάν το υποτιμήσεις, την πάτησες…(vid)

Ελλάδα 16:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dacia Sandero RS: Εάν το υποτιμήσεις, την πάτησες…(vid)

ΝΕΑ

Dacia Sandero RS: Εάν το υποτιμήσεις, την πάτησες…(vid)

ΝΕΑ

H Dacia, λάνσαρε την γρήγορη έκδοση του Sandero, με τον κωδικό RS 2.0. Μπορεί να μην το περίμενε κανείς, αλλά η εταιρία θέλησε να δώσει αίγλη με αυτή την κίνηση σε όλη τη σειρά του supermini. Μη σας κάνει εντύπωση πως χρησιμοποιεί τα λογότυπα της Renault…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Με σπορ κόκκινο χρώμα, αγριεμένη διάθεση και λογότυπα «Racing Spirit», αυτό το Sandero σίγουρα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Νέα ελαστικά Michelin, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων και πολλές άλλες λεπτομέρειες, σε προϊδεάζουν πως δεν πρέπει να υποτιμήσεις το συγκεκριμένο Dacia, γιατί διαφορετικά θα πληγώσεις τον εγωισμό σου.

Εντός, τα καθίσματα συγκρατούν σωστά το σώμα στις στροφές, διαθέτουν κόκκινες ραφές ενώ παράλληλα υπάρχουν και μαύρες χειρολαβές στις πόρτες οι οποίες αναλαμβάνουν να τονίζουν το αθλητικό ύφος της συγκεκριμένης ειδικής έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

Ο 2λιτρος F4R βενζινοκινητήρας παράγει 150 ίππους ισχύος και αναλαμβάνει να δώσει φτερά στο Sandero, κοιτώντας στα μάτια σε επίπεδο επιδόσεων πολλά γρήγορα ευρωπαϊκά μοντέλα που διαθέτει ο ανταγωνισμός.

Προς το παρόν αυτό που γνωρίζουμε είναι πως στοχεύει στις αγορές της λατινικής Αμερική και ειδικότερα στην Αργεντινή. Από εκεί θα εξαρτηθεί εάν ή όχι η Dacia το φέρει κάποια στιγμή στην Ευρώπη. Προς το παρόν αυτό δεν μοιάζει εφικτό, τουλάχιστον το επόμενο χρονικό διάστημα.

Dacia-Sandero-RS-inter-tsiro-640Dacia-Sandero-RS-tsiro-640