Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Citroen Type H: Επέτειος και νοσταλγία (vid)

Ελλάδα 3:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen Type H: Επέτειος και νοσταλγία (vid)

ΝΕΑ

Citroen Type H: Επέτειος και νοσταλγία (vid)

ΝΕΑ

Η Citroen συνεχίζει αδιάκοπα τον εορτασμό της 70ης επετείου του θρυλικού van των περασμένων δεκαετιών, Type H, συνεργαζόμενη αυτή τη φορά με τη γαλλική μάρκα Le Coq Sportif για τι άλλο από μια εξατομικευμένη έκδοση του Jumpy με την κλασική στολή σε εμβληματική απόχρωση.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι δυο εταιρίες από κοινού μετατρέπουν τα δύο επαγγελματικά οχήματα σε κινητά συνεργεία ποδηλάτων. Στο εσωτερικό, το Type H διαθέτει ελαφρές αποχρώσεις από ξύλο ενώ στον τοίχο του μπορείς να κρεμάσεις εργαλεία. Τα καθίσματα διαθέτουν δέρμα σε απόχρωση σοκολάτας. Εάν χάσετε τα δυο van που θα παρουσιαστούν στο Μπέρμιγχαμ, υπάρχει ακόμα η ευκαιρία να τα δείτε με αφορμή τους μοτοποδηλάτες. Η Le Coq Sportif θα τα παρουσιάσει σε ποδηλατικές εκδηλώσεις αλλά και τα καταστήματά της στο μέλλον.

Η Citroen αποτίει φόρο τιμής στην 70η επέτειο του τύπου H, επισημαίνοντας μια περιορισμένη σειρά από 70 body kit αμαξώματος που δίνουν στο τελευταίο Jumper την εμφάνιση του πάλαι ποτέ κλασικού γαλλικού εμπορικού οχήματος. Η γρίλια τύπου H είναι παρούσα και προκαλεί συγκίνηση όπως και τα αυλακωτά πλαϊνά πάνελ.

Advertisement
Advertisement

Τα κιτ μετατροπής φαίνονται καταπληκτικά και η Citroen θα μπορούσε εύκολα να βρει περισσότερους αγοραστές από τα διαθέσιμα ρετρό Jumpy, απαιτώντας περισσότερα κομμάτια κατευθείαν από το εργοστάσιο. Πολλές εταιρείες θα ήθελαν πιθανώς να μεταφέρουν τα αγαθά τους σε ένα μοντέλο που μοιάζει τόσο γοητευτικό που τόσοι πολλοί άνθρωποι νοσταλγούν.