Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Citroen C-Electrica: Η πόλη το ζητά…

Ελλάδα 12:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen C-Electrica: Η πόλη το ζητά…

ΝΕΑ

Citroen C-Electrica: Η πόλη το ζητά…

ΝΕΑ

Καθώς οι πόλεις σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να αναπτύσσονται, ανακοινώνονται πιέσεις για τα οχήματα ICE. Τα ηλεκτρικά οχήματα πόλης γίνονται όλο και πιο μικροσκοπικά, ευκίνητα και λειτουργικά, προκειμένου να αποτελέσουν τη λύση για πολλούς κατοίκους της πόλης. Κυρίες και Κύριοι το Citroen C-Electrica…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Πρόσφατα, σας παρουσιάσαμε κάποιες εκπληκτικές επιδόσεις μιας σύγχρονης BMW Isetta και εδώ έχουμε ένα νέο πρωτότυπο μικρού αστικού αυτοκινήτου που ονομάζεται Citroen C-Electrica. Σχεδιασμένο από τον Stefano Airoldi, το C-Électrique παίρνει έμπνευση σχεδιασμού από μερικά από τα πιο διάσημα οχήματα της Γαλλίας, συμπεριλαμβανομένου του 2CV, και τα συνδυάζει σε ένα πακέτο όχι πολύ μεγαλύτερο από ένα Smart ForTwo.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας του οχήματος επιτρέπει μικρούς προβόλους τόσο μπροστά όσο και πίσω, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ένας μικρός χώρος αποθήκευσης εκεί όπου θα περίμενε κανείς να βρίσκεται ο κινητήρας. Επιπλέον, το πρωτότυπο χαρακτηρίζεται από ένα εκπληκτικά ευρύχωρο εσωτερικό που επιτρέπει την τοποθέτηση τριών θέσεων με κάθισμα που βλέπει προς τα πλάγια και βρίσκεται ακριβώς πάνω στον πίσω άξονα. Όπως και το εσωτερικό, ο εξωτερικός σχεδιασμός είναι αρκετά έντονος και μινιμαλιστικός, με μοναδικούς προβολείς LED και φώτα ομίχλης, μεγάλους τροχούς, λεπτούς καθρέπτες και σπορ οροφή.

Advertisement
Advertisement