Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χωρίς μετρό σήμερα η Αθήνα – Χάος στους δρόμους

Ελλάδα 16:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χωρίς μετρό σήμερα η Αθήνα – Χάος στους δρόμους

ΝΕΑ

Χωρίς μετρό σήμερα η Αθήνα – Χάος στους δρόμους

ΝΕΑ

Δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για το επιβατικό κοινό στην Αθήνα, καθώς κλειστό θα παραμείνει το μετρό, λόγω της 24ωρης απεργίας που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ). Δείτε live την κίνηση στους δρόμους.

Advertisement
Advertisement


Το ΣΕΛΜΑ σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει ελλείψεις σε προσωπικό, ανταλλακτικά και αναλώσιμα υλικά και κάνει λόγο για ξεπούλημα των συγκοινωνιών. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζει μεταξύ άλλων ότι «στην τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού και από την έλλειψη ανταλλακτικών και αναλώσιμων υλικών, έρχεται να προστεθεί η αχαρακτήριστη συμπεριφορά της διοίκησης που απρόσκοπτα αρνείται να συζητήσει με την πλειοψηφία των εργαζομένων προτιμώντας να συνδιαλέγεται υπογείως με κομματικά προσκείμενους και υποτακτικούς. Ο προγραμματισμός της εταιρίας όμως, η επιβίωσή της και η διασφάλιση της ασφαλούς και ποιοτικής λειτουργίας της δεν είναι ατομική υπόθεση κανενός και προφανώς δεν εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του διευθύνοντος Συμβούλου».

 

Με μεγάλα προβλήματα η κίνηση στους δρόμους

Advertisement
Advertisement

Με υπομονή θα πρέπει να «οπλιστούν» οι Αθηναίοι καθώς από νωρίς το πρωί αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά και στην Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Φιξ. Πυκνή είναι η ροή των οχημάτων στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως ενώ όσο περνάει η ώρα αυξάνεται τα προβλήματα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής. Αυξημένη κίνηση σε Κηφισό και Λεωφόρο Κηφισίας και Μεσογείων.

Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους LIVE