Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαφημιστικός “πόλεμος” Audi-BMW…

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαφημιστικός “πόλεμος” Audi-BMW…

ΝΕΑ

Διαφημιστικός “πόλεμος” Audi-BMW…

ΝΕΑ

… αλλά με πολύ διάθεση χιούμορ και τρολαρίσματος το οποίο έχει ξεφύγει από τα socil media και σε ότι αφορά μεγάλες εταιρείες όπως είναι η Audi και η BMW, έχει περάσει και στις διαφημιστικές πινακίδες. Το έχουμε δει και στο παρελθόν αλλά τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται στην Τυνησία.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

 

Έξω από έναν από τους μεγαλύτερους εμπόρους των αυτοκινήτων του Ομίλου VW (Audi, Seat, Skoda, VW) έβαλε τη διαφημιστική της καταχώρηση η BMW- Mini μέσω του τοπικού της αντιπροσώπου. Σε αυτή, αντί για κάποια φωτογραφία ή κάποιο μήνυμα που να προβάλλει τα μοντέλα των BMW- Mini, έχει τοποθετηθεί ένα μήνυμα (στα Γαλλικά) που λέει «δεν είναι αργά να αλλάξεις γνώμη» (και να μην πας να αγοράσεις κάποιο αυτοκίνητο από τον Όμιλο VW).

Advertisement
Advertisement

Πάρα πολύ σύντομα η Audi «απάντησε», μετατρέποντας το σήμα της με τους τέσσερις κύκλους σε ένα μεγάλο LOOOOL- που είναι το «ιντερνετικό» γέλιο (Laughing Out Loud), για να συμπληρώσει από κάτω πως «δεν αλλάζεις μια εταιρεία που κερδίζει». Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ των δύο εταιρειών και αναμένουμε τη συνέχεια.