Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Corvette C7 για τη… πυροσβεστική!

Ελλάδα 16:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Corvette C7 για τη… πυροσβεστική!

ΝΕΑ

Μία Corvette C7 για τη… πυροσβεστική!

ΝΕΑ

Η τρέλα των δημόσιων υπηρεσιών και των αρχών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τα supercars συνεχίζεται και με αμείωτο μάλλον ενδιαφέρον!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μετά την αστυνομία του Ντουμπάι που έχει στρατολογήσει κάθε λογής supercar (Audi R8, Lamborghini Aventador, Nissan GT-R κ.α.), ήρθε η  σειρά της… πυροσβεστικής του Dubai να μας αφήσει με ανοιχτό το στόμα. Πως όχι άλλωστε από τη στιγμή  που πρόσθεσε στο στόλο της μία Chevrolet Corvette Stingray!

Εύλογο ερώτημα είναι το τι μπορεί να προσφέρει το συγκεκριμένο όχημα επιδόσεων στη συγκεκριμένη υπηρεσία; Η απάντηση είναι απλή και δεν περιλαμβάνει… τη ταχύτητα στην ανταπόκριση αφού και να φτάσει ένας πυροσβέστης με τη Corvette Stingray στον τόπο πυρκαγιάς, το μόνο που θα χωράει στο όχημα του για να τη καταπολεμήσει, θα είναι κανένα μπουκαλάκι νερό.

Advertisement
Advertisement

Όμως σε ένα κομμάτι του πλανήτη όπου το χρήμα ρέει άφθονο, όπως συμβαίνει στα Εμιράτα, οι αρχές συχνά κάνουν τέτοιες επιλογές για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο. Δύσκολα άλλωστε μπορεί να διαφωνήσει για το μέγεθος προβολής που έχουν χαρίσει τα προαναφερθέντα οχήματα στην αστυνομία και τη πυροσβεστική του Ντουμπάι. Βέβαια, το γιατί χρειάζονται τη προβολή αυτή μέσω οχημάτων όπως αυτή η C7, είναι ένα άλλο, αναπάντητο ερώτημα…

Αν θέλετε να δείτε τη νέα γενιά της Corvette πιο κοντά “στα νερά της”, έχουμε για εσάς ένα εντυπωσιακό promo clip που ετοίμασε η Chevrolet για αυτή.