Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Buy The Mile…από την Anytime

Ελλάδα 22:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Buy The Mile…από την Anytime

ΝΕΑ

Buy The Mile…από την Anytime

ΝΕΑ

Με τη συγκεκριμένη παροχή μπορείς να συνδέσεις την ασφάλιση του αυτοκινήτου του με τα χιλιόμετρα που κάνεις σε ετήσια βάση. Ας δούμε πως μπορεί να γίνει αυτό και τα οφέλη που έχει ο καταναλωτής.

Advertisement
Advertisement

Με το “Buy The Mile” η Αnytime παρουσιάζει έναν δικαιότερο τρόπο κοστολόγησης των ασφαλίστρων για όσους δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα ή έχουν πάνω από ένα οχήματα στην οικογένεια. Πώς όμως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο;

Ο πελάτης δηλώνει εξαρχής τα χιλιόμετρα που κάνει και τις παροχές που επιθυμεί και η εταιρεία του προτείνει το καταλληλότερο πακέτο με κόστος έως και 30% κάτω από τα συμβατικά συμβόλαια. Η πρώτη βαθμίδα αφορά αυτούς που κάνουν έως 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείτε να επεκτείνετε τη συγκεκριμένη κλίματα με 20 ευρώ ανά 2.000 επιπλέον χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

3 προγράμματα ασφάλισης για κάθε ανάγκη
Το Buy The Mile περιλαμβάνει 3 προγράμματα ασφάλισης ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Έτσι, εκτός των βασικών καλύψεων μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον παροχές όπως φροντίδα ατυχήματος, πυρκαγιά, κλοπή, νομική προστασία, οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και άλλα.

Τι θα χρειαστείτε για το συγκεκριμένο τύπο ασφάλισης

Για να κάνετε χρήση των συγκεκριμένων παροχών θα πρέπει το αυτοκίνητό σας να είναι μοντέλου του 2000 και μετά. Και αυτό γιατί θα συνδέσετε στην υποδοχή OBD μια ειδική τηλεματική συσκευή που θα σας αποσταλεί δωρεάν από την εταιρεία. Αυτή η συσκευή έχει σύστημα GPS και καταγράφει τα χιλιόμετρα που κάνετε. Με αυτόν τον τρόπο πιστοποιούνται τα ελάχιστα χιλιόμετρα που κάνετε.

Advertisement

Περισσότερα ΕΔΩ (ΚΛΙΚ)

Advertisement