Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bραβείο σχεδίασης για Skoda Kodiaq & Οctavia Combi

Ελλάδα 2:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bραβείο σχεδίασης για Skoda Kodiaq & Οctavia Combi

ΝΕΑ

Bραβείο σχεδίασης για Skoda Kodiaq & Οctavia Combi

ΝΕΑ

Η διεθνής επιτροπή βραβείων “Red Dot” απένειμε φέτος την διάκριση στα Skoda Octavia Combi & Kodiaq.

Advertisement
Advertisement

“Τα βραβεία αυτά μας κάνουν εξαιρετικά περήφανους”, δήλωσε ο Karl Neuhold, Επικεφαλής Εξωτερικής Σχεδίασης της Skoda. “Αναζητάμε την ομορφιά στην απλότητα και συνδυάζουμε τη λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική. Οι γραμμές μας είναι καθαρές, ακριβείς και εμπνευσμένες από την τέχνη του κρυστάλλου Βοημίας, εξ ου και η ονομασία «κρυστάλλινη σχεδίαση». Τέτοιες λεπτομέρειες κοσμούν το εξωτερικό και το εσωτερικό των μοντέλων μας και τα κάνουν μοναδικά”, πρόσθεσε ο Neuhold.

Για να αποσπάσουν το Βραβείο Σχεδίασης, τα υποψήφια προϊόντα αξιολογούνται από την επιτροπή βάσει κριτηρίων όπως ο βαθμός καινοτομίας, η σχεδιαστική ποιότητα, η λειτουργικότητα και η περιβαλλοντική συμβατότητα. Η ανεξάρτητη επιτροπή των Βραβείων “Red Dot” συζητά και αξιολογεί ατομικά κάθε συμμετοχή, ζωντανά και στις εγκαταστάσεις της. Το “Red Dot” θεωρείται σε όλο τον κόσμο σαν μία σφραγίδα προϊοντικής σχεδίασης κορυφαίας ποιότητας και φέτος απονεμήθηκε για 62η φορά.

Advertisement
Advertisement

Κάθε χρόνο, συμμετέχουν περίπου 5.000 προϊόντα – φέτος από 54 χώρες, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους πιο διάσημους διαγωνισμούς σχεδίασης σε όλο τον κόσμο. Η σχεδόν 40μελής επιτροπή συγκροτείται από ανεξάρτητους σχεδιαστές, καθηγητές σχεδίασης και δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου.