Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW Z4/Toyota Supra: Δια χειρός Magna Steyr

Ελλάδα 11:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW Z4/Toyota Supra: Δια χειρός Magna Steyr

ΝΕΑ

BMW Z4/Toyota Supra: Δια χειρός Magna Steyr

ΝΕΑ

Η αυστριακή εταιρεία Magna Steyr αναμένεται να αναλάβει την συναρμολόγηση τόσο της νέας BMW Z4, όσο και του σπορ μοντέλου της Toyota, της νέας γενιάς Supra, τα οποία αποτελούν προϊόν συνεργασίας ανάμεσα στους δύο κατασκευαστές.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Αν και η Magna Steyr αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τη σχετική πληροφορία, η οποία δημοσιεύθηκε σε ευρωπαϊκή ιστοσελίδα, σημειώσε ότι δεν πρόκειται να την σχολιάσει «εφόσον ούτε η BMW ούτε η Toyota έχουν κάνει ανακοινώσεις». Πάντως η επιλογή της αυστριακής εταιρείας δείχνει απολύτως λογική με δεδομένη την niche κατηγορία που εκπροσωπούν τα δύο μοντέλα.

2019-bmw-z4-spy-photo-chariatis-530

Να σημειωθεί ότι στο εργοατάσιο της Magna Steyr συναρμολογείται από το 1979 η Mercedes G-Class, ενώ στην ίδια γραμμή παραγωγής κατασκευάζονται ορισμένες συμβατικές και plug-in hybrid εκδόσεις της BMW Σειράς 5. Πρόσφατα ξεκίνησε και η παραγωγή της Jaguar E-Pace ενώ εντός του 2018 αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή και η αμιγώς ηλεκτροκίνητη I-Pace. Σύμφωνα με την Magna Steyr, η ετήσια παραγωγή του εργοστασίου του Γκρατς, θα φτάσει συνολικά τα 200.000 οχήματα.