Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW: Νέα σειρά αξεσουάρ Black Edition για το R 1200 GS

Ελλάδα 15:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW: Νέα σειρά αξεσουάρ Black Edition για το R 1200 GS

NEWSMOTO

BMW: Νέα σειρά αξεσουάρ Black Edition για το R 1200 GS

NEWSMOTO

Η δημοφιλής on-off μοτοσυκλέτα της γερμανικής εταιρίας απέκτησε μία νέα σειρά αξεσουάρ με την ονομασία “Black Edition” για τους φίλους τους R 1200 GS που τους αρέσουν όλα τα χρώματα αρκεί να είναι μαύρο!

Advertisement
Advertisement

Η σειρά γνήσιων αξεσουάρ BMW “Black Edition” χαρακτηρίζεται φυσικά από το μαύρο χρώμα είτε σε ανοδιωμένο είτε σε επιχρωματισμένο μαύρο και προστίθεται στην υπάρχουσα σειρά αξεσουάρ των Βαυαρών για τα R 1200 GS και R 1200 GS Adventure.

bmw-r1200gs-bl

Η σειρά “Black Edition” περιλαμβάνει τα εξής αξεσουάρ:

Advertisement
Advertisement

-Σύστημα αποσκευών αλουμινίου, σε μαύρο.
-Βάση για κεντρική βαλίτσα αλουμινίου, σε μαύρο.
-Βάση για πλαϊνές βαλίτσες αλουμινίου, σε μαύρο.
-Προστατευτικό κάλυμμα κινητήρα σε αλουμίνιο, σε μαύρο
-Ρυθμιζόμενο ποδωστήριο ταχυτήτων, σε μαύρο
-Βάση για βαλίτσα Vario, σε μαύρο
-Στήριξη μαρσπιέ συνεπιβάτη, σε μαύρο
-‘Style’ κάλυμμα ψυγείου, σε μαύρο
-Ρυθμιζόμενα μαρσπιέ αναβάτη, σε μαύρο

Λεπτομέρειες για την σειρά αξεσουάρ Edition Black

Σύστημα αποσκευών αλουμινίου, σε μαύρο
Το σύστημα αποσκευών αλουμινίου αποτελείται από δύο πλευρικές βαλίτσες (36l + 44l) και μία κεντρική (32l) που εξασφαλίζουν έναν πρακτικό συνδυασμό ασφαλούς μεταφοράς αποσκευών. Καθεμιά από τις βαλίτσες σε μαύρο, ανοδιωμένο αλουμίνιο έχει δύο κλειδαριές καθώς και πτυσσόμενα άγκιστρα για την μεταφορά επιπλέον αποσκευών. Στα συμπληρωματικά αξεσουάρ συγκαταλέγονται εσωτερικές τσάντες για τις τρεις βαλίτσες, αφρολέξ συνεπιβάτη για την κεντρική και χειρολαβές μεταφοράς. Επίσης, το σύστημα ασφαλίζει με κοινό κλειδί και για τις τρεις βαλίτσες.

Advertisement

bmw-r1200gs-bl-2

Βάση για κεντρική βαλίτσα αλουμινίου, σε μαύρο
Η μαύρη, καλοσχεδιασμένη σχάρα επιτρέπει ασφαλή στήριξη και μεταφορά αποσκευών. Κατασκευάζεται από ανθεκτικό, ανοξείδωτο ατσάλι σε επιχρωματισμένο μαύρο. Επίσης, η βάση είναι κατάλληλη για χρήση με το υφασμάτινο σύστημα αποσκευών Atacama.

Advertisement

Βάση για πλευρικές βαλίτσες αλουμινίου, σε μαύρο
Αυτή η βάση κατασκευάζεται από επιχρωματισμένο, ανοξείδωτο ατσάλι, και επιτρέπει την ασφαλή στήριξη πλαϊνών βαλιτσών Atacama ακόμα και σε συνθήκες εκτός δρόμου. Φυσικά, είναι κατάλληλη για χρήση με βαλίτσες αλουμινίου.

Προστατευτικό κάλυμμα κινητήρα σε αλουμίνιο, σε μαύρο
Το ανθεκτικό κάλυμμα κινητήρα από αλουμίνιο, κατασκευάζεται από έλασμα 2 χιλ. και είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση εκτός δρόμου. Σημαντικά μακρύτερο και φαρδύτερο από το εργοστασιακό κάλυμμα, προφυλάσσει αποτελεσματικά από πέτρες και χαλίκια, προστατεύοντας τα χαμηλότερα τμήματα του κινητήρα από φθορά. Έχει μαύρο ανοδιωμένο φινίρισμα, ενώ η βάση του κατασκευάζεται από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι.

bmw-r1200gs-bl-3

Advertisement

Ρυθμιζόμενο ποδωστήριο ταχυτήτων, σε μαύρο
Ο επιλογέας ταχυτήτων κατασκευάζεται από ανοδιωμένο αλουμίνιο σε μαύρο και είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με όρθιο αναβάτη στα μαρσπιέ. Για τον λόγο αυτό, ο βραχίονας του ποδωστηρίου μπορεί να τοποθετείται σε διαφορετικές οπές, ώστε ανάλογα με το μέγεθος μπότας είτε να πλησιάζει είτε να απομακρύνεται από τα μαρσπιέ και να βελτιώνει τον έλεγχο με όρθιο αναβάτη.

Βάση για βαλίτσα Vario, σε μαύρο
Η βάση χρησιμοποιείται για προσαρμογή βαλιτσών Vario και μαρσπιέ συνεπιβάτη. Χάρη στην ανοδιωμένη επιφάνεια της βάσης σε μαύρο ματ συμπληρώνει ιδανικά την εικόνα της μοτοσικλέτας.

bmw-r1200gs-bl-4

Βάση μαρσπιέ συνεπιβάτη, σε μαύρο
Το σχήμα κι οι διαστάσεις αυτής της βάσης μαρσπιέ είναι αντίστοιχα με αυτά του μοντέλου παραγωγής. Επιτρέπει την χρήση μαρσπιέ συνεπιβάτη, διαθέτει πλαϊνό προστατευτικό φτέρνας και διατίθεται σε ανοδιωμένο μαύρο ματ.

Style κάλυμμα ψυγείου, σε μαύρο
Τα συγκεκριμένα καλύμματα ψυγείου κατασκευάζονται από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι επιχρωματισμένα σε μαύρο. Τοποθετούνται στη μάσκα και σχεδιαστικά, ενισχύουν την αθλητική κι αρρενωπή εικόνα της μοτοσικλέτας. Τα καλύμματα ψυγείου ‘Style’ αντιστοιχούν στους κωδικούς των μοντέλων Rallye και Exclusive. Για τον λόγο αυτό, τα εξαρτήματα τοποθετούνται αποκλειστικά στα συγκεκριμένα μοντέλα.

Ρυθμιζόμενα μαρσπιέ αναβάτη, σε μαύρο
Τα συγκεκριμένα μαρσπιέ με ελατήριο σε ανοδιωμένο μαύρο παρέχουν μέγιστη άνεση με τον αναβάτη στη σέλα. Σε όρθια θέση, ιδιαίτερα εκτός δρόμου, η βάση του υποχωρεί και αποκαλύπτει μια οδοντωτή επιφάνεια που αυξάνει την επαφή με τον αναβάτη και βελτιώνει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας. Επιπλέον, η μετατόπισή τους με κοχλία, επιτρέπει ρύθμιση ύψους σε τρεις θέσεις. Τα μαρσπιέ κατασκευάζονται από σφυρήλατο κράμα υψηλής ποιότητας, ενώ διαθέτουν αντικαθιστώμενα πλαστικά προστατευτικά και λογότυπο του ‘BMW Motorrad’ από laser.