Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: Μέσα στη χρονιά η αποκάλυψη της νέας X5

Ελλάδα 16:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW: Μέσα στη χρονιά η αποκάλυψη της νέας X5

ΝΕΑ

BMW: Μέσα στη χρονιά η αποκάλυψη της νέας X5

ΝΕΑ

Εντός του 2018 θα αποκαλυφθεί η νέα γενιά της X5. Οι πληροφορίες έρχονται από την κορυφή και συγκεκριμένα από τον διευθύνοντα σύμβουλο της γερμανικής εταιρίας Harald Kruger που ανακοίνωσε τις προθέσεις της BMW κατά το 98η ετήσια συγκέντρωση της εταιρίας στο Μόναχο. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

“Το 2018 είναι η χρονιά “X” για εμάς με τη νέα X3, την cool Χ2, την αθλητική X4, από το καλοκαίρι και έπειτα, και όπως μπορώ να σας αποκαλύψω σήμερα σε αποκλειστικότητα: αργότερα μέσα στην χρονιά (σ.σ. η παρουσίαση) του διαδόχου της X5.”, δήλωσε ο Kruger κατά την ετήσια συγκέντρωση της BMW.

Σύμφωνα με φήμες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου η αποκάλυψη της νέας γενιάς του γερμανικού SUV μπορεί και να πραγματοποιηθεί ακόμη και μέσα στο επόμενο μήνα με τη νέα X5 να είναι διαθέσιμη για παραγγελία μετά το καλοκαίρι. To συγκεκριμένο σενάριο δεν μοιάζει και τόσο εκτός πραγματικότητας, ειδικά από την στιγμή ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών προχώρησε και σε επίσημες δηλώσεις σχετικά με την αποκάλυψη του μοντέλο, μια όχι και τόσο συνηθισμένη κίνηση από οποιοδήποτε υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρίας.

bmw-x5-640

Advertisement
Advertisement

Η νέα X5, που έρχεται προς αντικατάσταση της υπάρχουσας γενιάς, θα αποτελεί ένα εντελώς νέο μοντέλο το οποίο και θα χρησιμοποιεί ως βάση της νέα και πιο προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα CLAR της BMW.