Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW M8 Gran Coupe μπορεί να δούμε στη Γενεύη

Ελλάδα 16:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW M8 Gran Coupe μπορεί να δούμε στη Γενεύη

ΝΕΑ

BMW M8 Gran Coupe μπορεί να δούμε στη Γενεύη

ΝΕΑ

Είναι σοβαρή πιθανότητα να δούμε τον επόμενο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τη νέα M8 Gran Coupe από τη BMW. Ένα αυτοκίνητο που μόνο σε σχέδια από τη φαντασία των φανατικών «οπαδών» της Γερμανικής εταιρείας έχουμε δει αλλά δεν αποκλείεται με βάση και τα teasers, να το δούμε στην πραγματική του υπόσταση, επισήμως, σε λίγες μέρες.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Αυτά που θεωρούμε σίγουρα πως θα τα δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι η Coupe και η Cabrio έκδοχη της νέας M8. Κοντά σε αυτά όμως, είναι πολύ πιθανό να δούμε και την πιο ιδιαίτερη έκδοση του μοντέλου, την 5θυρη Gran Coupe. Θα έχει σίγουρα πολλά στοιχεία από τις δύο –επιβεβαιωμένες- εκδόσεις του μοντέλου και μόνη απορία μας είναι το πώς θα έχει διαμορφωθεί το σχήμα του αμαξώματος με το μεγαλύτερο μήκος και τις επιπλέον πόρτες.

BMW-8-Series-Gran-Coupe-boi-640

Ακόμα και ως σχεδιαστική σπουδή αν παρουσιαστεί από τη BMW, θα είναι σημαντικό να δούμε το αυτοκίνητο στη Γενεύη. Οι ιθύνοντες της εταιρείας είναι πάντα φειδωλοί σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων όταν παρουσιάζονται ως «σχεδιαστικές προτάσεις» αλλά θεωρείται βέβαιο το ότι ο κινητήρας κάτω από το εμπρός καπό θα είναι ο biturbo V8 των 4,4 λίτρων με απόδοση που θα ξεπερνά τους 600 ίππους.

Advertisement

bmw-8-series-coming-boi-1000