Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW M2 CS και GTS: Πόσο αντέχεις στο σεξ; (vid)

Ελλάδα 23:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW M2 CS και GTS: Πόσο αντέχεις στο σεξ; (vid)

ΝΕΑ

BMW M2 CS και GTS: Πόσο αντέχεις στο σεξ; (vid)

ΝΕΑ

Η ζήτηση για οχήματα υψηλής απόδοσης είναι τόσο σημαντική στις μέρες μας, όπου οι κατασκευαστές αυτοκινήτων αναγκάζονται να ψάχνονται διαρκώς και να απελευθερώνουν ταχύτερα τα πιο τρελά μοντέλα στην αγορά με έναν πρωτοφανή ρυθμό. Ο λόγος για την BMW M2 και τις σέξι παραλλαγές της…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Στην πραγματικότητα, τα πράγματα έχουν γίνει τόσο ξεπερασμένα, που η Porsche αποφάσισε να περάσει απευθείας από την 911 GT2 στη GT2 RS, γνωρίζοντας ότι οι λάτρεις των επιδόσεων θα έκαναν αμέσως σκέψεις για ένα ταχύτερο αυτοκίνητο με το που λανσαρίστηκε η «συμβατική» GT2.

Λίγα σκαλιά κάτω από την τελευταία 911 ζει και βασιλεύει η M2 της BMW και παρόλο που δέχτηκε σχόλια από την πρώτη στιγμή σε κάποια διεθνής έκθεση, η γερμανική εταιρεία δουλεύει ήδη σκληρά επάνω στην εξέλιξη, όχι μίας αλλά δύο ταχύτερων εκδόσεων που θα φορέσουν τα λατινικά «CS και GTS».

Advertisement
Advertisement

Η M2 CS θα είναι η πρώτο από το συγκεκριμένο μπλοκ και θα λάβει τον twin-turbo 3,0 λίτρων εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα των M3/M4. Ενώ ο ενισχυμένος κινητήρας στην κανονική του μορφή αποδίδει περίπου 402 ίππους, εδώ αναμένεται να είναι ελαφρώς πιο κάτω από το αντίστοιχο ιπποστάσιο των M3 και M4, ώστε να μην κανιβαλίζει τα ακριβότερα αδέλφια του.

Είναι φανερό ότι η M2 CS θα είναι περισσότερο προσανατολισμένη προς την αγωνιστική κατεύθυνση συγκριτικά με την νορμάλ αδελφή της, όπως επίσης και ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο για τον οδηγό. Απολαύστε τη στο “Ρίνγκ”…

BMW-M2-CS-tsiro-640BMW-M2-CS-back-tsiro-640