Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW M2 Competition από το 2018

Ελλάδα 13:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW M2 Competition από το 2018

ΝΕΑ

BMW M2 Competition από το 2018

ΝΕΑ

Στα μέσα του ερχόμενου καλοκαιριού, τον Ιούλιο του 2018, θα κάνει την εμφάνισή της η πιο ακραία από άποψη προδιαγραφών, έκδοση της M2. Το πολύ δυναμικό coupe της BMW, θα έρθει όπως όλα δείχνουν και θα αντικαταστήσει την «απλή» Μ2, εστιάζοντας σε ένα ακόμα πιο «σκληροπυρηνικό» κοινό.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για έναρξη παραγωγής τον Ιούλιο του 2018 για την πλέον ακραία έκδοση του μοντέλου, που υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι και το μόνο διαθέσιμο στη γκάμα της BMW. Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τις υπόλοιπες Competition εκδόσεις που διατίθενται παράλληλα και απευθύνονται σε ένα –ακόμα πιο- ειδικό κοινό, η M2 Competition κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η μόνη Μ2 που θα πωλείται από το ερχόμενο καλοκαίρι.

BMW-M2-Competition-boi-530

Αν γίνει αυτό, ο λόγος θα είναι το μεγαλύτερο κέρδος που έχει η εταιρεία από την Competition σε σχέση με την «απλή» Μ2. Η διαφορά στην τιμή θα είναι ούτως ή άλλως, μικρή και δεν θα υπάρχει λόγος για τους υποψήφιους αγοραστές να επιλέγουν τη «βασική» Μ2 για αγορά.

Advertisement

car_banner_articles

Αυτό που περιμένουμε να επιβεβαιωθεί περισσότερο από όλα τα άλλα, είναι η τοποθέτηση του κινητήρα από τις Μ3 και Μ4, στη M2 Competition. Να δούμε δηλαδή τoν twin-turbo εξακύλινδρο να αποδίδει κοντά στα 400 άλογα.

Advertisement

BMW-M2-Competition-boi-640