Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW i8 Roadster: Ηλεκτρικό υπερπέραν

Ελλάδα 13:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW i8 Roadster: Ηλεκτρικό υπερπέραν

ΝΕΑ

BMW i8 Roadster: Ηλεκτρικό υπερπέραν

ΝΕΑ

Το δίλημμα της BMW αν θα έπρεπε να προχωρήσει στην παραγωγή του ανοιχτού i8 κράτησε σχεδόν τέσσερα χρόνια. Από τότε δηλαδή που το είδαμε σαν πρωτότυπο. Τώρα και επίσημα θα το δούμε με σάρκα και οστά.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο CEO της Βαυαρικής φίρμας, Harald Krueger, δήλωσε ξεκάθαρα πως από το 2018 το ηλεκτρικό cabrio με σήμα την γαλανόλευκη προπέλα θα είναι διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές. Κίνηση αναμενόμενη, αν κρίνει κανείς με πόση θέρμη υποδέχθηκε το κοινό (ακόμη και εκείνο που δεν συμπαθεί τις BMW), το κλειστό i8.

Ο Krueger μας προετοίμασε πως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη τεχνολογική αναβάθμιση, υπονοώντας με μαεστρία πως το ξεσκέπαστο i8 θα χρησιμοποιεί μεγαλύτερη μπαταρία και ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα από το κλειστό, οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.

Advertisement
Advertisement

Όποιος λάτρης θα έχει ακόμη έναν λόγο να επιλέξει i8 αφού πλέον θα συνδυάζει εκτός από τις επιδόσεις, την τεχνολογία, τη συμπεριφορά supercar και την δυνατότητα του ανοιχτού αυτοκινήτου βόλτας που αναμένεται να συγκεντρώσει το σύνολο των βλεμμάτων και από τα δυο φύλα.