Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπήκαμε στο εσωτερικό της νέας BMW 8

Ελλάδα 11:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπήκαμε στο εσωτερικό της νέας BMW 8

ΝΕΑ

Μπήκαμε στο εσωτερικό της νέας BMW 8

ΝΕΑ

Ένας χρήστης του Instagram αποθανάτισε με τη φωτογραφική μηχανή του την καμπίνα της νέας και πολυαναμενόμενης BMW σειράς 8, αλλά αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με την έκδοση Convertible. Το κόκκινο εσωτερικό που βλέπετε εδώ ανήκει στην κορυφαία έκδοση 850i, εννοείται με M Sport ενδυμασία.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα νέο μοντέλο της βαυαρικής φίρμας, η σειρά 8 διαθέτει το ολοκαίνουργιο ψηφιακό συγκρότημα οργάνων της BMW που έχει προβληθεί πριν από περίπου ένα μήνα και θα χρησιμοποιηθεί επίσης στην επόμενη γενιά Z4. Ενώ οι premium αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Audi αρχίζουν να απομακρύνονται από τα συμβατικά κουμπιά χρησιμοποιώντας δευτερεύουσες οθόνες αφής ή χειριστήρια ευαίσθητα στην αφή, η κεντρική κονσόλα της νέας σειράς 8 είναι γεμάτη με φυσικά κουμπιά.

Στην κεντρική οθόνη δεσπόζει το ενημερωμένο iDrive που ανακοίνωσε η BMW όταν μας έδωσε μια προεπισκόπηση της ψηφιακής εποχής της. Είναι δύσκολο να διαπιστώσετε αν το μέγεθος της οθόνης έχει αυξηθεί σε σχέση με την οθόνη 10,2 ιντσών που θα βρείτε στη σειρά 7, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι είναι λίγο μεγαλύτερη. Ανεξάρτητα από το γεγονός βέβαια πως η εταιρεία έχει υποσχεθεί ότι το τελευταίο της iDrive θα προσφέρει βελτιωμένη λειτουργία αφής και δυνατότητα διαθεσιμότητας μέχρι και 10 σελίδων με κύριο μενού που μπορεί ανάλογα να διαμορφωθεί – το καθένα από τα οποία αποτελείται από δύο έως τέσσερα υπομενού.

Advertisement
Advertisement

Bmw-8-series-interior-camo-free-spy-tsiro-530

Με άφθονο κόκκινο και μαύρο δέρμα, φανταχτερά μεταλλικά χαρακτηριστικά και το σπορ τιμόνι με μάρκα M, το εσωτερικό φαίνεται ξεχωριστό, αλλά είναι όντως τόσο ώστε να αξίζει τον τίτλο της 8 Series; Ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε την επίσημη αποκάλυψη πριν απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση. Η BMW έχει ανακοινώσει τα σχέδια της για την τελική παρουσίαση της σειράς 8 στις 15 Ιουνίου με αφορμή το 24ωρο του Le Mans. Δεν είναι σαφές σε αυτό το σημείο αν η M8 θα παρουσιαστεί εκείνη την ημέρα, αλλά γνωρίζουμε ότι πρόκειται επίσης να αποκαλυφθεί μέσα στο 2018.