Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bentley: Ψάχνεται για σπορ αυτοκίνητο

Ελλάδα 11:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bentley: Ψάχνεται για σπορ αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Bentley: Ψάχνεται για σπορ αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Η Bentley αποκάλυψε πρόσφατα, ότι εξακολουθεί να είναι πρόθυμη για την κατασκευή ενός ολοκαίνουργιου σπορ αυτοκινήτου, πιθανότατα διθέσιου, μάλιστα, όχι πολύ καιρό μετά την ανακοίνωση ότι η οικογένειά των SUV που διαθέτει θα επεκταθεί σύντομα. Για να δούμε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Για περισσότερο από ένα χρόνο, η βρετανική εταιρεία πιστεύεται πως έχει αποφασίσει να ξεκινήσει την εξέλιξη ενός μικρού SUV προκειμένου να τοποθετηθεί κάτω από την Bentayga, ή αντί αυτού, να προγραμματίσει την έναρξη ενός νέου σπορ αυτοκινήτου. Τώρα φαίνεται ότι και τα δύο σενάρια έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να δουν το φως της δημοσιότητας.

Ο επικεφαλής της Bentley Mulliner Uday Senapati αποκάλυψε ότι υπάρχει αγορά εκεί έξω για ένα σπορ αυτοκίνητο με τη σφραγίδα της Bentley και ότι θα ήταν μια εγγυημένη επιτυχία για την εταιρία, εξ’ αρχής μάλιστα….

Advertisement
Advertisement

«Είμαστε στην αγορά όλη την ώρα. Τεστάρουμε τα πάντα. Όταν έπεσε η ιδέα ενός σπορ αυτοκινήτου με δυο θέσεις, αυτό που εισπράξαμε ήταν πολύ θετικό. Είναι ίσως αυτό που λείπει από την γκάμα και τελικά κάνει τη διαφορά», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Senapati, η Bentley έχει ήδη προχωρήσει στην ανάλογη υπόθεση εργασίας για το νέο αυτοκίνητο, αλλά υποστηρίζει ταυτόχρονα ότι η θέση της εντός του ομίλου Volkswagen είναι λεπτή, αφού δεν μπορεί να πατήσει επάνω στα σπορ αυτοκίνητα που αυτός ήδη διαθέτει.

Αυτό που αποκαλύφθηκε πάντως, είναι η ανάγκη να δημιουργηθεί άμεσα ένα σπορ τμήμα μέσα στην Bentley, το οποίο θα τρέξει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και θα βρει τις λύσεις για το που πρέπει να χτιστεί το νέο σπορ διθέσιο της φίρμας…