Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bentley Black Edition Flying Spur V8 S: Και για νέους…

Ελλάδα 5:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bentley Black Edition Flying Spur V8 S: Και για νέους…

ΝΕΑ

Bentley Black Edition Flying Spur V8 S: Και για νέους…

ΝΕΑ

Η Bentley έχει βαλθεί να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας των πλούσιων αγοραστών της. Προς αυτή την κατεύθυνση επιθυμεί να δημιουργήσει αυτοκίνητα επιδόσεων που θ κάνουν το «κλικ» σε νέους ή όσους ακόμη αισθάνονται έτσι. Τώρα παρουσιάζει την Black Edition έκδοση της Flying Spur V8 S.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Black Edition Flying Spur V8 S με το μακρόσυρτο όνομα, όσο δηλαδή και ο τραπεζικός λογαριασμός σε πολλά μηδενικά πίσω από τον αριθμό που απαιτεί για να την αποκτήσεις, ποντάρει αρκετά στη μαύρη απόχρωση θέλοντας να δείξει το δυναμικό προφίλ που αποζητούν τα ανήσυχα νιάτα. Μερικά από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι τα μαύρα διακοσμητικά, οι μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος 21″, οι μαύροι καθρέπτες, όπως επίσης και το παρόμοια φροντισμένο και πάντα πολυτελές εσωτερικό. Εδώ κυριαρχούν επίσης οι μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, το Sport Plus τιμόνι και οι δίχρωμες πανάκριβες επενδύσεις στο σαλόνι.

Bentley-flying-spur-black-edition-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το μακρύ καπό της Bentley βρυχάται ο 4λιτρος V8 twin-turbo V8 βενζινοκινητήρας με ισχύ παρακαλώ 528 ίππους και 680 Nm ροπής. Σε επίπεδο επιδόσεων, τα 0-100 km/h απαιτούν μόλις 4,9 sec, ενώ η μέγιστη ταχύτητα ξεπερνά τα 306 km/h.

Bentley-flying-spur-black-edition-inter-tsiro-640

Προκειμένου να μεταφραστούν αυτοί οι αριθμοί στην πράξη σε κάτι μοναδικό υπό την ομπρέλα της απόλυτης ασφάλειας, η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, έτσι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο…