Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπαταρίες, εργαλεία και οχήματα η λεία σπείρας στην Πέλλα

Ελλάδα 15:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπαταρίες, εργαλεία και οχήματα η λεία σπείρας στην Πέλλα

ΝΕΑ

Μπαταρίες, εργαλεία και οχήματα η λεία σπείρας στην Πέλλα

ΝΕΑ

Μέρος των κλοπιμαίων, η αξία των οποίων φτάνει συνολικά τα 52.000 ευρώ, βρέθηκαν στα σπίτια των μελών της σπείρας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Advertisement
Advertisement


Η δραστηριότητα μιας τετραμελούς σπείρας Ελλήνων που δρούσαν συστηματικά από τον περασμένο Οκτώβριο σε διάφορες περιοχές της Πέλλας κλέβοντας οχήματα, μπαταρίες αυτοκινήτων και εργαλεία μεγάλης αξίας, εξακριβώθηκε μετά από στοχευμένη έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση που συνεχίζεται, οι δράστες ηλικίας 41, 35, 21 και 21 χρόνων είχαν διαρρήξει δύο επιχειρήσεις και έναν αποθηκευτικό χώρο απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά ένα όχημα, εργαλεία και εξοπλισμό αξίας 31.000 ευρώ, ενώ είχαν εισβάλει και σε ένα χώρο στάθμευσης όπου είχαν ξηλώσει τις μπαταρίες επτά οχημάτων και διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 15.000 ευρώ. Τέλος, είχαν κλέψει τρία σταθμευμένα οχήματα και τις μπαταρίες ενός άλλου.

Μέρος των κλοπιμαίων, η αξία των οποίων φτάνει συνολικά τα 52.000 ευρώ, βρέθηκαν στα σπίτια των μελών της σπείρας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, όπως και τρία από τα τέσσερα κλεμμένα οχήματα. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, καθώς η τελευταία «δουλειά» τους είχε γίνει τον Ιανουάριο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Advertisement
Advertisement

Πηγή: Πρώτο Θέμα