Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aυτό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes G-Class

Ελλάδα 1:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aυτό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Aυτό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Oι πρώτες εικόνες από το εσωτερικού της νέας Mercedes G-Class κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και μας αποκαλύπτουν τα πρώτα στοιχεία για το εμβληματικό μοντέλο της γερμανικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Η επίσημη παρουσίαση της 2ης  γενιάς της Mercedes G-Class είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του 2019 στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Εκτός των κατασκοπευτικών εικόνων με καμουφλάζ που έχουμε δει κατά καιρούς στο διαδίκτυο, σήμερα, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από τον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου. Έτσι, σε επίπεδο αισθητικής το ταμπλό παραπέμπει στα νέα μοντέλα της εταιρείας και δείχνει αρκετά σύγχρονο. Εδώ ξεχωρίζουν οι πολλές επενδύσεις αλουμινίου, η μεγάλη οθόνη αφής και οι στρογγυλοί αεραγωγοί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μοντέλο θα διατηρήσει το κλασικό του σχήμα & τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, θα εξοπλιστεί με νέες τεχνολογίες και χάρη σε ένα νέο πλαίσιο θα μειώσει αρκετά το βάρος του. Επίσης, στην κορυφαία έκδοση AMG, που θα εμφανιστεί το 2018, το 5,5 λίτρων μοτέρ θα αντικατασταθεί με τον γνωστό V8 bi turbo κινητήρα των 4.000 κυβικών εκατοστών.

Advertisement
Advertisement

H πρώτη εμφάνιση της νέας G-Class θα γίνει στην επερχόμενη έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο και λίγο αργότερο θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία.