Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αξεσουάρ για το Hyundai i30N

Ελλάδα 23:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αξεσουάρ για το Hyundai i30N

ΝΕΑ

Αξεσουάρ για το Hyundai i30N

ΝΕΑ

Για να γίνει το Hyundai i30N ακόμα πιο σκληροπυρηνικό, η εταιρεία προτείνει μια σειρά από αξεσουάρ που θα ικανοποιήσουν και τους πιο «αγριεμένους» αγοραστές του μοντέλου. Η σειρά αυτή των αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμη από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Ο κατάλογος των αξεσουάρ που θα κάνουν ακόμα πιο δυναμική την εμπειρία της οδήγησης του Hyundai i30N, έχει στοιχεία που καλύπτουν όλο το εύρος των αναγκών όλων όσοι ενδιαφέρονται για το κορυφαίο σε επιδόσεις μοντέλο της Hyundai. Ζάντες ελαφρού κράματος, ελαστικά semi-slick, διαφορετικά φρένα, καθίσματα bucket της Recaro και άλλες επεμβάσεις που αφορούν την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του αυτοκινήτου, θα είναι στη διάθεση των υποψήφιων αγοραστών από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Hyundai-i30N-Parts-boi-530

Οι ζάντες της ΟΖ με τις 10 ακτίνες, έχουν διάμετρο 19 ιντσών και σίγουρα κάνουν πολύ πιο δυναμικό το στυλ του αυτοκινήτου, ενώ περιορίζουν το συνολικό βάρος κατά 16 κιλά. Το κεντρικό καπάκι με το λογότυπο «Ν» είναι από ανθρακόνημα. Με δεδομένα τα παραπάνω, η τιμή των 1.916€ στη Γερμανία, μοιάζει λογική.

Advertisement

Hyundai-i30N-Parts-boi-640a

Οι ζάντες αυτές μπορούν να συνδυαστούν με τα 235/35 P Zero Trofeo RS της Pirelli– αν και τότε, το κόστος για το συνδυασμό ζαντών και ελαστικών, φτάνει τα 3.100€. Από τον κατάλογο προκύπτει και η special επιλογή των υλικών τριβής για τα φρένα, με διαφορετικά σετ για εμπρός και πίσω. Το κόστος ανά σετ είναι 349€.

Advertisement

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο που μπορεί να βρει κανείς στον κατάλογο της Hyundai, είναι φυσικά τα bucket της Recaro που αλλάζουν τελείως τον προσανατολισμό του αυτοκινήτου. Η καμπίνα με αυτά γίνεται «πολεμική» και αξίζει να σημειωθεί πως με αυτά, εκτός των τυπικών ζωνών ασφαλείας τριών σημείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, είναι εφικτή και η τοποθέτηση competition set 6 σημείων- προφανώς για χρήση πίστας.

Hyundai-i30N-Parts-boi-640b

Advertisement

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον κατάλογο, αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στην έκθεση αυτοκινήτου του Έσσεν.