Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Auto-Dynamics.pl: Porsche 911 με 700 ίππους

Ελλάδα 22:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Auto-Dynamics.pl: Porsche 911 με 700 ίππους

ΝΕΑ

Auto-Dynamics.pl: Porsche 911 με 700 ίππους

ΝΕΑ

Η Porsche συνεχίζει να προβάλλει όλο και πιο δελεαστικές εκδόσεις της 911. Αυτό βέβαια σε τίποτα δεν αποθαρρύνει και τους μη εργοστασιακούς οίκους να προτείνουν τις ιδέες τους γι αυτή. Υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών λύσεων μετά την αγορά, που καταστούν το κλασικό γερμανικό σπορ αυτοκίνητο ακόμη πιο συναρπαστικό. Η τελευταία προέρχεται από την πολωνική εταιρία βελτιώσεων Auto-Dynamics.pl.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η εταιρεία που εδρεύει στη Βαρσοβία επιστρατεύει την τελευταία της δημιουργία Dark Knight στην 911 Turbo S. Περιλαμβάνει νέα πολλαπλή εξαγωγής από την GMG Racing, εξάτμιση TechArt, καταλύτες από την Cargraphic, IPD και Y-pipes, ειδικά ρυθμισμένα intercoolers και πολλά άλλα, για να σκαρφαλώσουν την ιπποδύναμη στους 700 ίππους.

Όπως βλέπετε, το look Dark Knight περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό body kit από carbon, εμπρός αεροτομή, εξαερισμοούς φανών και καπό, πλαϊνές ποδιές και πίσω ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, διαχύτη και πτέρυγα. Το εσωτερικό έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό ίδιο, ελαφρώς ενισχυμένο με πατάκια και πετάλια RUF και ένα προσαρμοσμένο στην περίσταση τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Με τόσες πολλά εξαρτήματα στην αγορά, η Auto-Dynamics.pl είναι σοφή αφού έχει συγκεντρώσει τα καλύτερα από αυτά αντί να προσπαθήσει να ανακαλύψει τον τροχό από την αρχή. Το τελικό προϊόν είναι σε θέση να αμφισβητήσει τη νέα 911 GT2 RS του κατασκευαστή, και αυτό αποτελεί είδηση…

Porsche-911-dark-night-tsiro-640Porsche-911-dark-night-inter-tsiro-640