Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Auto Action: Η Μ2 στα Μέγαρα, σήμερα στις 18:00!

Ελλάδα 18:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Auto Action: Η Μ2 στα Μέγαρα, σήμερα στις 18:00!

ΝΕΑ

Auto Action: Η Μ2 στα Μέγαρα, σήμερα στις 18:00!

ΝΕΑ

Η πιο action αυτοκινητική εκπομπή, το Auto Action έχει σήμερα μια ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές του Action 24.

Advertisement
Advertisement

Οδηγούμε στην πίστα των Μεγάρων τη BMW M2 το υπεραυτοκίνητο των 370PS που γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι στο Ουγγαρόρινγκ. Παρέα της το Audi TT Quattro των 230PS και μια Bentley  Super Sport 600PS!

5 3d1
Όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους…


Ο Τάκης Τρακουσέλλης ταξίδεψε στη Μαγιόρκα για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου VW Golf. Δείτε τι κατέγραψε με την κάμερα του Action.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής μας βρισκόμαστε στην πανελλήνια παρουσίαση της νέας BMW σειρά 5. Ο Τάκης Πουρναράκης ανακαλύπτει πως μπορεί να μανουβράρει το αυτοκίνητο όντας έξω απ’ αυτό, χρησιμοποιώντας το κλειδί(!) αντί για τιμόνι και γκάζι.

Advertisement
Advertisement

Θα πιστεύατε ποτέ ότι το αυτοκίνητό σας έχει προφίλ στο Facebook; Ανακαλύψτε πως δουλεύει το σύστημα U Connect στο νέο Fiat 500S!

Tο τρίτο μέρος εκπομπής του Auto Action έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στη Βαρκελώνη. Ο Τάκης Πουρναράκης οδηγεί το ισχυρότερο Seat όλων των εποχών, το Leon Cupra των 300PS στην πίστα του Καστεγιόλι. Αμέσως μετά στην παρακείμενη πίστα του Μοντμελό παρακολουθεί την 1η περίοδο χειμερινών δοκιμών εξέλιξης της F1.

Όλα αυτά απόψε στις 18:00 στο Auto Action την αγαπημένη σας αυτοκινητική συνήθεια μέσα από τη συχνότητα του Action 24 αλλά και στο www.action24.gr