Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi Sport: Τα μελλοντικά πλάνα…

Ελλάδα 14:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi Sport: Τα μελλοντικά πλάνα…

ΝΕΑ

Audi Sport: Τα μελλοντικά πλάνα…

ΝΕΑ

Ένα εξωτικό αυτοκίνητο αλογόνου από την Audi Sport θα κάνει την εμφάνισή του σε λίγα κομμάτια, σύμφωνα με το αφεντικό της μάρκας Stephan Winkelmann. Δεν είναι ότι ο πρώην ηγέτης της Lamborghini δεν βλέπει την ανάγκη του αλογόνου στην Audi Sport, είναι απλά ότι υπάρχουν πολλά νέα μοντέλα που αναμένουν να ξεκινήσουν πριν από αυτό.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

«Είμαι πολύ πρόθυμος να εργαστώ σε αυτό στο μέλλον», δήλωσε ο Winkelmann στο AutoNews. “Νομίζω ότι όχι μόνο το εμπορικό σήμα αξίζει, αλλά υπάρχει μια ζήτηση έξω, και οι πελάτες το κοιτάζουν”.

Εντούτοις και παρά τη ζήτηση, ο Winkelmann και το τμήμα του θα είναι απασχολημένοι με την προετοιμασία της επέκτασης του RS, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον δύο νέων crossovers. Παρόλο που ο Wilkenmann αρνήθηκε να ονομάσει τις προδιαγραφές, αναμένεται ότι το RS Q5 θα φτάσει στην αγορά φέτος, ενώ θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση RS στο επόμενο Q8.

Advertisement
Advertisement

Static photoColour: suzukagrey

Ταυτόχρονα, η Audi Sport πρέπει να ξεκινήσει τις νέες γενιές των RS4 και RS6, καθώς και να προσθέσει μερικές νέες εκδόσεις στη σειρά R8. Ο κλάδος των επιδόσεων εργάζεται επίσης στην έκδοση ενός ηλεκτρικού μοντέλου E-tron. Η Audi θα κυκλοφορήσει το E-Tron Quattro το 2018, ακολουθούμενη από το E-Tron Sportback το 2019.

Η Audi Sport θα παρουσιάσει στον κόσμο το δικό της E-Tron το 2020, με το “coupe-ish sedan” και το “coupe-ish SUV”, σύμφωνα πάντα με τον Wilkenmann. Αυτά τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα θα προσφέρουν μια καλή ισορροπία μεταξύ απόδοσης και αυτονομίας, διότι οι πελάτες της Audi Sport θα είναι καθημερινοί πλέον οδηγοί.