Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Το Audi S7 με 690 άλογα

Ελλάδα 15:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi S7 με 690 άλογα

AUDI

Το Audi S7 με 690 άλογα

AUDI

Η εταιρεία βελτιώσεων M&D απογειώνει το Audi S7 Sportback, σε επίπεδο εμφάνισης αλλά και ιπποδύναμης. Και όμως υπάρχει ένα Audi S7 που είναι ισχυρότερο ακόμη και από RS7.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

H γερμανική εταιρεία βελτιώσεων M&D Exclusive Car Design ολοκλήρωσε την μετατροπή ενός Audi S7 Sportback, με το τελικό αποτέλεσμα να θυμίζει αγωνιστικό όχημα. Σε μηχανικό επίπεδο, ο 4λιτρος V8 κινητήρας έχει αυξήσει την ιπποδύναμη του από τα 420 άλογα στα 690 και τη ροπή του στα 950 Νm (από 550 Νm που έχει η εργοστασιακή έκδοση).

Για να επιτευχθεί αυτό, η εταιρεία έχει αλλάξει εγκέφαλο, εισαγωγή αέρα & turbo, καταλύτη και έχει τοποθετήσει άλλη εξάτμιση με μεγαλύτερα downpipes. Επίσης, τροποποιήσεις έχουν γίνει και στην ανάρτηση, με διαφορετικά ελατήρια και αμορτισέρ.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά το μοντέλο έρχεται πλήρως αλλαγμένο, προϊδεάζοντας ότι πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο S7. Έχει τοποθετηθεί ένας νέος προφυλακτήρας με μεγαλύτερη εισαγωγή για τον αέρα, προσθήκες στα φτερά και στις πλαϊνές ποδιές για να γίνει πιο επιβλητική η εμφάνισή του, αλλά και ένας μεγαλύτερος διαχύτης στο πίσω μέρος. Η αγωνιστική εμφάνιση του αυτοκινήτου ενισχύεται από τις ζάντες 21 ιντσών σε μαύρο ματ χρώμα, αλλά και από τα γκρι και κόκκινα αυτοκόλλητα που υπάρχουν κατά μήκος του αμαξώματος.

Ανάλογες αισθητικές βελτιώσεις, μικρότερης έκτασης όμως, έχουν γίνει και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τέλος, η M&D Exclusive Car Design δεν έχει ανακοινώσει επίσημα στοιχεία που σχετίζονται με τις επιδόσεις του εν λόγω βελτιωμένου Audi S7 Sportback.