Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi S5 με 425 άλογα

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi S5 με 425 άλογα

ΝΕΑ

Audi S5 με 425 άλογα

ΝΕΑ

Η ABT παρουσιάζει τη νέα της πρόταση αναβάθμισης για το Audi S5 των 354 ίππων (κουπέ, κάμπριο ή Sportback), η οποία εστιάζει στην αύξηση της δύναμής του, αλλά και στην παροχή μιας ακόμη πιο δυναμικής εξωτερικής εμφάνισης.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Ιδίως στο πεδίο του κινητήρα, με έναν αναπρογραμματισμό του «εγκεφάλου» του 3λιτρου TFSI κινητήρα της Audi, η γερμανική εταιρεία βγάζει από το S5 71 παραπάνω άλογα ισχύος και επιπλέον 50 Nm ροπής.

Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει 425 άλογα και 550 Nm ροπής, βελτιώνοντας περαιτέρω τις επιδόσεις του S5, χωρίς πάντως η ABT προς το παρόν να ανακοινώνει νούμερα επιτάχυνσης. Στο πεδίο της εμφάνισης, η γερμανική βελτιωτική φίρμα τοποθετεί τις δικές τις ζάντες στις 19 ή 20 ίντσες και σε διάφορα χρώματα, με highlight τις 20άρες μαύρες ματ ή σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα επιλογές.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, στο πίσω μέρος η ABT προσθέτει έναν νέο διαχύτη, ενώ αλλάζει και τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. Οι τελικές αλλαγές αφορούν στην καμπίνα, εκεί όπου κατά παραγγελία του πελάτη η εταιρεία μπορεί να προσθέσει οτιδήποτε αυτός επιθυμεί σε δέρματα, ξύλα, carbon κ.λπ