Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

To νέο Audi RS5 με 500 άλογα

Ελλάδα 15:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To νέο Audi RS5 με 500 άλογα

AUDI

To νέο Audi RS5 με 500 άλογα

AUDI

Η γερμανική εταιρεία μας ετοιμάζει ήδη την κορυφαία έκδοση του Αudi A5, σε κουπέ και κάμπριο αμάξωμα, η οποία θα διαθέτει νέο μοτέρ με απόδοση κοντά στα 500 άλογα.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Η Audi ετοιμάζει τη νέα κορυφαία έκδοση του νέου A5, με το νέο RS5 να έρχεται για να προσφέρει κορυφαία απόδοση και επιδόσεις. Το νέο Audi RS5, σε κάμπριο και κουπέ, θα βασιστεί πάνω στη νέα γενιά του A5 που παρουσιάστηκε μέσα στο 2016, έχοντας ένα άκρως σπορ στυλ, όπως μπορείτε να δείτε και στην ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε, αλλά και με βάση όσα διακρίνουμε από τις καμουφλαρισμένες εικόνες. Φυσικά, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του νέου μοντέλου θα είναι ο κινητήρας του και εδώ η Audi αναμένεται να επιλέξει τον νέο 2,9 λίτρων V6 κινητήρα που έχει εξελιχθεί μαζί με την Porsche και ο οποίος βρίσκεται ήδη στη νέα Panamera. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει στην Porsche 440 ίππους & 550 Νm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Το μοτέρ αυτό στην περίπτωση του RS5 θα συνδυαστεί πιθανότατα με μια συμβατική τουρμπίνα και το περίφημο ηλεκτρικό τούρμπο του Ομίλου VW, για να προσφέρει ισχύ που θα αγγίζει τους 500 ίππους. Το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο και θα αντιπαρατεθεί με άλλα top μεσαία όπως η Mercedes-AMG C 63 και η BMW M4.