Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi R8 Prior Design: Αεροδυναμικοί λόγοι

Ελλάδα 23:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi R8 Prior Design: Αεροδυναμικοί λόγοι

ΝΕΑ

Audi R8 Prior Design: Αεροδυναμικοί λόγοι

ΝΕΑ

Η Prior Design σήκωσε μανίκια (το συνηθίζει άλλωστε), έβαλε στους κόλπους της το κορυφαίο σπορ αυτοκίνητο της εποχής, το Audi R8 και έπειτα μας μεταφέρει τι έκανε και τι δεν έκανε στο υπεραυτοκίνητο με τους τέσσερις κύκλους στο κορμί του. Ούτως ή άλλως το R8 αποτελεί από μόνο του μια υπερπαραγωγή, οπότε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο βελτιωτικός οίκος κατασκεύασε και τοποθέτησε ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο για το γνωστό μας όνειρο, το R8. Με την επωνυμία PD800WB το συγκεκριμένο πακέτο βελτίωσης της ήδη εξαιρετικής αεροδυναμικής του supercar της Audi αποτελείται από νέους προφυλακτήρες και στις δυο όψεις, τονισμένα φτερά τα οποία διαχειρίζονται καλύτερα τη ροή του αέρα, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα συγκριτικά με την εργοστασιακή έκδοση, καθώς επίσης και τις απαραίτητες προσθήκες, την αεροτομή και τον διαχύτη.

Μαζί με τα παραπάνω, η Prior Design τοποθέτησε στο R8 εσκεμμένα χαμηλότερη ανάρτηση, νέες ζάντες, αλλά και πλευρικές ποδιές. Όλα αυτά τα αεροδυναμικά βοηθήματα είναι κατασκευασμένα από carbon για χαμηλότερο βάρος και μεγαλύτερη αντοχή.

Advertisement
Advertisement

Prior-Design-Audi-R8-tsiro-640Prior-Design-Audi-R8-back-tsiro-640