NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Το Audi Q7 με τη στολή της Lamborghini

Το “μυστήριο” του δοκιμαστικού «μουλαριού» της Lamborghini Urus που είδε το φως της δημοσιότητας τελικά λύνεται, καθώς αποδεικνύεται ότι είναι απλώς ένα τακτικό Audi Q7 το οποίο γνωρίζουμε, τυλιγμένο σε αυτοκόλλητα και καμουφλάζ με τα σήματα της Lamborghini.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το μεταμφιεσμένο Audi Q7 ανήκει σε έναν Γερμανό αντιπρόσωπο που βρίσκεται στη Νυρεμβέργη ο οποίος θεωρούσε ότι αυτό ήταν ένας καλός τρόπος διαφήμισης του επερχόμενου Lamborghini Urus.

Παρόλο που αισθανόμαστε κάπως ανακούφιση ότι αυτό το αυτοκίνητο δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό μοντέλο, δεν μπορούμε παρά να πιστεύουμε ότι όλη η ιδέα πίσω από αυτό είναι λίγο περίεργη. Μετά από όλα, και παρά το γεγονός ότι το επερχόμενο Urus πρόκειται να χρησιμοποιήσει την ίδια πλατφόρμα με την αντίστοιχη του Audi Q7, δεν πιστεύουμε τελικά ότι η μετατόπιση του τελευταίου ως δοκιμαστικού μουλαριού περνά τη σωστή ιδέα στους πλούσιους πελάτες.

Το επερχόμενο SUV της Lamborghini πρόκειται να καταλάβει μια νεκρή γωνία του τμήματος των SUV, με τους πολυτελείς αντιπάλους να προέρχονται από την αδελφή μάρκα Bentley και τη Rolls Royce. Η τελευταία εργάζεται επάνω στο ακριβότερο SUV με το όνομα Cullinan. Ένας twin-turbo V8 κινητήρας αναμένεται να τροφοδοτήσει τις αρχικές εκδόσεις του Urus το 2018, με αναφορές να μιλάνε για μια υβριδική έκδοση plug-in που θα ακολουθήσει αργότερα.