Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Audi A5 & S5 Cabriolet

Ελλάδα 4:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi A5 & S5 Cabriolet

AUDI

Audi A5 & S5 Cabriolet

AUDI

Tα νέα Audi A5 & S5 Cabriolet θα κάνουν την εμφάνισή τους στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Η εμπορική τους διαθέση θα ξεκινήσει στις αρχές της Άνοιξης σε Ευρώπη και Αμερική.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Πριν δύο μήνες περίπου αποκάλυψε η Audi τα νέα A5 & S5 Cabriolet και αυτές τις μέρες, τα μοντέλα θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Το νέο A5 Cabrio βασίζεται  πάνω στη νεότερη πλατφόρμα MLB Evo της Audi και είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις (+47 χλστ. μήκος, +14 χλστ. μεταξόνιο), προσφέροντας ταυτόχρονα μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί και πάλι μαλακή οροφή, η οποία μπορεί να αναδιπλωθεί σε 15 sec, σε ταχύτητες έως 50 km/h. To νέο A5 Cabriolet διατίθεται με στάνταρ ηλεκτρικά ανοιγόμενη την πόρτα του χώρου αποσκευών και τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων Audi Virtual Cockpit (μέγεθος 12,3 ιντσών).

Advertisement
Advertisement

Στην γκάμα των μηχανικών συνόλων βρίσκονται οι 2λιτροι βενζίνης TFSI των 190 και 252 ίππων, αλλά και ο  2λιτρος TDI με 190 άλογα και ο μεγαλύτερος 3λιτρος turbodiesel με 218 και 286 ίππους.  Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το νέο Audi S5 Cabrio με 3λιτρο TFSI κινητήρα βενζίνης 354 ίππων και 0-100 km/h σε μόνο 5,1 sec, με τελική ταχύτητα 250 km/h.

Δείτε το βίντεο του νέου A5 Cabrio